Beanne

Üdvözöllek a Birodalmamban.
Oldalamon Saját Írásaimat láthatod.

Lépj be
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Üdvözöllek

Sziasztok, Kedves Idelátogató Olvasók! 

Oldalam legelsőként http://beate-kary.blogspot.hu oldalamon lévő írásaim átirányított linkjeivel fogtok találkozni. 

2017-ben történt egy névváltás Beanne lettem ez azért lett, mert sokan könnyebben tudták megjegyezni ki is vagyok mi is vagyok külföldi oldalakon. 

De az írói nevem megmaradt és továbbra pluszban a Beate Kary névvel leszek elérhető. =) 

Figyelem!

Leginkább a Blog oldalam szeretném reklámozni és sok olvasót gyűjteni magamnak. 

Természetesen lesz olyan írás is, amit itt is meg fogtok találni. Egyelőre inkább Oldalam a fentebb olvasható funkciót fogja betölteni. Köszönöm, ha idelátogatsz és követsz.

 
Affik
Tartalom
 
Bannerek

 
Összefoglaló

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

1. Isten Vadászai

Beanne  2018.02.18. 19:55

Serissa élete már kisgyermekként megváltozik, mikor szülei örökbe adják egy különös, sötét ruhában megjelenő magas, jóképű férfinak.

A kislány nem maradhat többé az emberek átlagos világában, hisz olyan ember feletti képességei vannak, amikkel a sima egyszerű életet élő embereket megrémisztenék.

 

2. Véletlen Találkozás

Beanne  2018.02.18. 19:59

Anna Mills egyszerű életet élhetne, ha nem térne vissza újra és újra egy sötét folt, mely talán élete végére nyomot hagyott nem csak lelkén, testén is.

Egy nap azonban a munkahelyén egy nyílt napon összetalálkozik a különös Rendőrbíróval ki kezdettől fogva segíteni akar neki.

 

3.Tiltott Szerelem - A Kardmágus és a Sámán

Beanne  2018.02.18. 20:05

Sziasztok itt a címmel is még varriállok, szóval minden ötletet elfogadok :)

Tehát vagy Tiltott Szerelem vagy A Kardmágus és a Sámán. Vagy egy Új ötlet. 

4. A tizenkettedik Tennyó

Beanne  2018.02.18. 20:11

Talán mindenki ismeri a Japán Tennyó Ceres történetét. Számos és Számtalan formában volt feldolgozva már. Ám némely családok igen is őrzik a valódi történetet és felesküdtek a Tennyók megvédésére. Hamarosan szükség is lesz a Mana Örzőire, kik különös erővel megáldott Harcosok.

 

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 

Köszönöm a kinézetet lindadesign-nonstop.hu oldalának.


Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu