Beanne

Üdvözöllek a Birodalmamban.
Oldalamon Saját Írásaimat láthatod.

Lépj be
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Üdvözöllek

Sziasztok, Kedves Idelátogató Olvasók! 

Oldalam legelsőként http://beate-kary.blogspot.hu oldalamon lévő írásaim átirányított linkjeivel fogtok találkozni. 

2017-ben történt egy névváltás Beanne lettem ez azért lett, mert sokan könnyebben tudták megjegyezni ki is vagyok mi is vagyok külföldi oldalakon. 

De az írói nevem megmaradt és továbbra pluszban a Beate Kary névvel leszek elérhető. =) 

Figyelem!

Leginkább a Blog oldalam szeretném reklámozni és sok olvasót gyűjteni magamnak. 

Természetesen lesz olyan írás is, amit itt is meg fogtok találni. Egyelőre inkább Oldalam a fentebb olvasható funkciót fogja betölteni. Köszönöm, ha idelátogatsz és követsz.

 
Affik
Tartalom
 
Bannerek

 
Kritika

Ez a bejegyzés azért indult, el, hogy itt hagyhattok nekem üzenetet, 

- ha nem akartok e-mailt írni- véleményeket, ötleteket, pár jó szót.

Esetleg ha valakinek van kedve, borítót készíteni, vagy szívesen ötletelne, kérne tanácsot, azt is itt tedd meg.
De.

Lesz némi Szabályzat azért, hogy ne az ész nélküli kommentezések legyenek - tisztelet a kivételnek - hanem tényleg átlehessen látni a dolgot. 

Szóval:

Mielőtt beírsz, az alábbiakat írd bele:

Neved: ( Mert én is megtisztellek téged az enyémmel. Ha nem látnád, az igazi nevem, Vivien)
Korod: ( Mert én ismegosztottam, ha nem találnád ki, jövőre (2016-ban)leszek Márciusban 30 éves.)

Kritika/Vélemény/Ötlet/Borító terv/ Kérdés/ Segítség kérése/ Kérdés feltevése amit szeretnél, hogy megválaszoljak.

NEM A PORTÁL KINÉZETÉVEL KAPCSOLATBAN NEM VÁROK VÉLEMÉNYEKET!! 
Ha van olyan inézeted amit megosztanál szívesen velem azt megköszönöm. Két éve nem szerkesztettem már lassan, jól kiestem a gyakorlatból. Amíg újra belerázódok addig minden segítséget Nagyon Szépen Köszönök!

Mielőtt felvetülne a kérdés  miért így kérem, mert szeretném, hogy akármilyen negatív vagy pozitív gondolatot hagysz magad után, azzal valóban foglalkozz is és ne csak odalökött gondolatok legyenek.

Továbbá azok, akik tényleg rendesek azokkal nem szeretnék kiszúrni,  így számomra is könnyebb szelektálnom és elfogadnom melyik bejegyzés kerüljön nyilvánosság elé és melyik ne.

Ez továbbá  azért is szükséges számomra, hisz amíg távol leszek nem tudok nap mint nap felnézni, így ezért mindenképpen fontos, hogy átlássam a bejegyzéseteket már aki tényleg szán rá időt. 

Köszönöm a figyelmetek. 

Szeretnék véleményt hagyni

 

Köszönöm a kinézetet lindadesign-nonstop.hu oldalának.


Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu