Beanne

Üdvözöllek a Birodalmamban.
Oldalamon Saját Írásaimat láthatod.

Lépj be
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Üdvözöllek

Sziasztok, Kedves Idelátogató Olvasók! 

Oldalam legelsőként http://beate-kary.blogspot.hu oldalamon lévő írásaim átirányított linkjeivel fogtok találkozni. 

2017-ben történt egy névváltás Beanne lettem ez azért lett, mert sokan könnyebben tudták megjegyezni ki is vagyok mi is vagyok külföldi oldalakon. 

De az írói nevem megmaradt és továbbra pluszban a Beate Kary névvel leszek elérhető. =) 

Figyelem!

Leginkább a Blog oldalam szeretném reklámozni és sok olvasót gyűjteni magamnak. 

Természetesen lesz olyan írás is, amit itt is meg fogtok találni. Egyelőre inkább Oldalam a fentebb olvasható funkciót fogja betölteni. Köszönöm, ha idelátogatsz és követsz.

 
Affik
Tartalom
 
Bannerek

 
Novellák

Novella Fogalma:

Irodalmi alkotás, rövidebb elbeszélés, kevés szereplővel. Kitalált eseménysor, kitalált szereplőkkel, amit szórakoztatás céljából vagy az olvasónak valamely élettapasztalat átadására írtak.
Érdekes összefüggő történettel, amely a valóságban is megtörténhetne.
Szerkezete zárt, a tárgya egyetlen érdekes esemény vagy mozzanat.
Terjedelme rövid: egy-két oldaltól általában 20-30 oldalig terjed.

Én az oldalszámokkal fogom jelezzni melyik mennyi. 

Figyelem!

Azon, alkotások melyek meghaladják az 5 oldalt azt a http://beate-kary.blogspot.hu oldalamra átirányítva fogjátok megtalálni.

Miért van ez? Mert a Blogger sokkal több írást enged, itt meg egy 20 - 30 oldalas művet 2-3 részre kéne vágnom :(.

Mivel jelenleg két aktív publikus írásomon munkálkodom így jelenleg erre nincs időm.

De természetesen, hogy meg találjátok az írásaimat mindent szigorúan linkelni fogok.

Mivel a G-portál oldala jelenleg nem mobil barát így azok akik Telefonon olvasnak legtöbbet, vagy Tableten ajánlom meleg szívvel a Blogom és Wattpad oldalam.

Ezek applikációit a play áruházból letölthetőek.

Kérés:

Akinek Microsoft vagy Alma készüléke van, kérem jelezzen visszam hogy ott is le lehet-e tölteni az alábbi applikációkat.

 Köszönöme


Ez Karácsony
Egy kívánság valóra válik

Rebeca
Kómában 
F
élix

A nagybetűs élet előtt
Különc vagyok
A Szitaötő és Szerelme
Lány a Parkból
Egy fontos lecke
Barátom a szerelmem
Desire - Mivel 24 oldalas szeretném ha eredeti környezetében olvassnátok így a link átfog titeket vezérelni a Blogomra
Lilianna - Mivel 28 oldalas így szeretném ha eredeti környezetében olvassnátok így a link átfog titeket vezérelni a Blogomra
Lora - A történet hosszúsága miatt "23.oldal" szeretném ha eredeti környezetében olvassnátok így a link átfog titeket vezérelni a Blogomra
Őszinte Barátság
 

 

Köszönöm a kinézetet lindadesign-nonstop.hu oldalának.


Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu