Beanne

Üdvözöllek a Birodalmamban.
Oldalamon Saját Írásaimat láthatod.

Lépj be
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Üdvözöllek

Sziasztok, Kedves Idelátogató Olvasók! 

Oldalam legelsőként http://beate-kary.blogspot.hu oldalamon lévő írásaim átirányított linkjeivel fogtok találkozni. 

2017-ben történt egy névváltás Beanne lettem ez azért lett, mert sokan könnyebben tudták megjegyezni ki is vagyok mi is vagyok külföldi oldalakon. 

De az írói nevem megmaradt és továbbra pluszban a Beate Kary névvel leszek elérhető. =) 

Figyelem!

Leginkább a Blog oldalam szeretném reklámozni és sok olvasót gyűjteni magamnak. 

Természetesen lesz olyan írás is, amit itt is meg fogtok találni. Egyelőre inkább Oldalam a fentebb olvasható funkciót fogja betölteni. Köszönöm, ha idelátogatsz és követsz.

 
Affik
Tartalom
 
Bannerek

 
Novellák

Különc vagyok

2017.03.17. 12:37, Beanne

Tűz a nap. Lágy szellő simogatja a fák leveleit, madarak csicseregnek untalan. Itt ülök, de nem tudom, mi tévő legyek. Kellemes zenét hallok a távolból, körülöttem fiatalok és idősek, vidámak és szomorúak, én pedig... Villámként csapott belém a felismerés!
Mintha más lennék. Nem az, akire régóta vágyom, nem egyszerű ember. Érzem már egy ideje. Minden porcikám, ezt súgja. Más vagyok, mint ők. Minden pár hónappal ezelőtt kezdett bennem kirajzolódni, a legelső álommal, és a legelső, látomással. Nehéz volt elfogadnom, de modern kor, rohanó világába, rá kellet jönnöm, egy ajándékot kaptam.
Noha eleinte nagyon féltem, még magától a gondolattól, de aztán rájöttem, hogy minden, ahogyan eddig is bántak velem, kiközösítően, lenézően. Mint valami megbélyegezett állat, akit csak ide dobtak a cápákhoz, hogy jót csámcsogjanak rajta. Féltem. Reszkettem a tudattól, attól, hogy megtudják, mi vagyok. Így is rémregényeket híreszteltek már.
Olyanokat is, amik nem igazak. Sajnos, nem volt családom, és az egyedüli keresztanyám, is jó messze lakott, Kanadába, hogy tanácsot kérhessek tőle. Azt hittem nehezebb lesz itt hagyni, ezt az ember tömeget, és a kis faluba utazni hozzá. Reménykedtem, lesz kitől elköszönnöm. De az élet és a sors és főként én, ezt választottam.
Az albérletem is letisztáztam, hogy amíg távol vagyok, ne legyen probléma. Mindent kifizettem. A jegyem is épp a zsebembe bújt meg. Néha úgy éreztem van lelke, mint aki félve a lehető legmélyebb részre el akar bújni az elől, hogy megérinthessem megvan-e még.
Még az iskolában, a levelezőire át kell jelentetnem magam, de az nem olyan lényegre törő. Azért a magányos embernek van egy jó tulajdonsága. Ha nincsenek barátaid, akkor, időd lesz mindenre. Így a tanulásra is. Jó tanuló voltam, pont olyan, aki megelégszik a jegeivel és tudja, a közeljövőbe is elég lesz ahhoz, hogy tovább jelentkezhessek. De a főiskola után nem volt tervem tanulni.
Főleg ezek után. Sóhajtva, fordultam meg. Még egyszer megpróbáltam az emlékezetembe vésni a kedvenc parkot ahol sokat szerettem lenni az iskola után. Majd elindultam. Sohasem gondoltam, volna, de nem egyszerű modern kori diáknak lenni, főleg ha olyan titka van, mint nekem. De a boszorkány sors, már csak ezzel jár…


Itt eredeti környezetében megtekinthetitek: link

xxx


A többiek:

Egy munkanélküli története
Első szerelem
Egy nap Világ
Hazafutás
A macskalány és a szerelem
A rendszer fogságában
Barátságkötés mindenek felett
Egy nyári este
Van, ami nem változik
A sötétség nyálkás csápjai

Egy szellem angyalszárnyakon
A Telihold Titka
Különc vagyok
Balatonszéplaki vacsora
Újra együtt
Egy hernyó naplója
A boldogító igen, avagy mégsem?
Novella
Maci
Szerzetes
Út egy szótlan vallomáshoz
Emlékfoszlány
Ha akkor nem kívánom azt, talán...
Merj álmodni
Az elveszett ember
Kísértés
Tündérszerelem
Menyhárt Miklós
You're gonna love again


 

 
 

Köszönöm a kinézetet lindadesign-nonstop.hu oldalának.


Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu