Beanne

Üdvözöllek a Birodalmamban.
Oldalamon Saját Írásaimat láthatod.

Lépj be
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Üdvözöllek

Sziasztok, Kedves Idelátogató Olvasók! 

Oldalam legelsőként http://beate-kary.blogspot.hu oldalamon lévő írásaim átirányított linkjeivel fogtok találkozni. 

2017-ben történt egy névváltás Beanne lettem ez azért lett, mert sokan könnyebben tudták megjegyezni ki is vagyok mi is vagyok külföldi oldalakon. 

De az írói nevem megmaradt és továbbra pluszban a Beate Kary névvel leszek elérhető. =) 

Figyelem!

Leginkább a Blog oldalam szeretném reklámozni és sok olvasót gyűjteni magamnak. 

Természetesen lesz olyan írás is, amit itt is meg fogtok találni. Egyelőre inkább Oldalam a fentebb olvasható funkciót fogja betölteni. Köszönöm, ha idelátogatsz és követsz.

 
Alkotásaim

~Novellák

- Kisregények
~Regények

- Fanfictionok

 
 
Cset
 
Sura és Sámán Szerelme

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Leroy király bűnös tette után Astreya gyönyörű világa három városra osztódik. Shino, Chujo, Jonary. Itt élnek az emberek, a Háború által megkeseredve, kasztokba sorolva.

Közel ötszáz év után egy nap egy titokzatos lány születik egy Shámán családba. Kiben valamiért nagytetteket látnak. Ám a szülők, nem így látják és a legtehetősebb férfinak akarják feleségül adni. Mikor ezt Viveka megtudja megpróbál elszökni de elfogják. Ekkor Licitálásba bocsájtják ahol szülei állttal kiszemelt udvarló helyet egy titokzatos, fekete köpenyes utazó veszi meg őt.

Viveka még nem is sejti, hogy a sötét köpeny mögött lapul a jövője és később majd a szerelme...

Tartalom:
Prológus
A Ritka portéka
Az Idegen
Egy Különleges Barát
Fekete Farkasok Klánja 
Tűz Sólyom bukása

Shinso Pusztulása !! Észrevettem a korábbi fejezetekben, hogy a Shinno és Shinso többször keveredik. Ezért elénézést kérek. Metinbe Shinso van, ez bekavart eléggé. Korrigálni fogom a napokban. 2017.03.20.

 
Affik
Tartalom
 
Bannerek

 
Közösség

Az általam használt oldalak ahol még találkozhatsz velem:

Ha van kedved írj nekem e-mailt:

 

És Most már Beanne Gportál és az is marad :)

 
Olvasók
Indulás: 2006-07-24
 
Novellák

Különc vagyok

2017.03.17. 12:37, Beanne

Tűz a nap. Lágy szellő simogatja a fák leveleit, madarak csicseregnek untalan. Itt ülök, de nem tudom, mi tévő legyek. Kellemes zenét hallok a távolból, körülöttem fiatalok és idősek, vidámak és szomorúak, én pedig... Villámként csapott belém a felismerés!
Mintha más lennék. Nem az, akire régóta vágyom, nem egyszerű ember. Érzem már egy ideje. Minden porcikám, ezt súgja. Más vagyok, mint ők. Minden pár hónappal ezelőtt kezdett bennem kirajzolódni, a legelső álommal, és a legelső, látomással. Nehéz volt elfogadnom, de modern kor, rohanó világába, rá kellet jönnöm, egy ajándékot kaptam.
Noha eleinte nagyon féltem, még magától a gondolattól, de aztán rájöttem, hogy minden, ahogyan eddig is bántak velem, kiközösítően, lenézően. Mint valami megbélyegezett állat, akit csak ide dobtak a cápákhoz, hogy jót csámcsogjanak rajta. Féltem. Reszkettem a tudattól, attól, hogy megtudják, mi vagyok. Így is rémregényeket híreszteltek már.
Olyanokat is, amik nem igazak. Sajnos, nem volt családom, és az egyedüli keresztanyám, is jó messze lakott, Kanadába, hogy tanácsot kérhessek tőle. Azt hittem nehezebb lesz itt hagyni, ezt az ember tömeget, és a kis faluba utazni hozzá. Reménykedtem, lesz kitől elköszönnöm. De az élet és a sors és főként én, ezt választottam.
Az albérletem is letisztáztam, hogy amíg távol vagyok, ne legyen probléma. Mindent kifizettem. A jegyem is épp a zsebembe bújt meg. Néha úgy éreztem van lelke, mint aki félve a lehető legmélyebb részre el akar bújni az elől, hogy megérinthessem megvan-e még.
Még az iskolában, a levelezőire át kell jelentetnem magam, de az nem olyan lényegre törő. Azért a magányos embernek van egy jó tulajdonsága. Ha nincsenek barátaid, akkor, időd lesz mindenre. Így a tanulásra is. Jó tanuló voltam, pont olyan, aki megelégszik a jegeivel és tudja, a közeljövőbe is elég lesz ahhoz, hogy tovább jelentkezhessek. De a főiskola után nem volt tervem tanulni.
Főleg ezek után. Sóhajtva, fordultam meg. Még egyszer megpróbáltam az emlékezetembe vésni a kedvenc parkot ahol sokat szerettem lenni az iskola után. Majd elindultam. Sohasem gondoltam, volna, de nem egyszerű modern kori diáknak lenni, főleg ha olyan titka van, mint nekem. De a boszorkány sors, már csak ezzel jár…


Itt eredeti környezetében megtekinthetitek: link

xxx


A többiek:

Egy munkanélküli története
Első szerelem
Egy nap Világ
Hazafutás
A macskalány és a szerelem
A rendszer fogságában
Barátságkötés mindenek felett
Egy nyári este
Van, ami nem változik
A sötétség nyálkás csápjai

Egy szellem angyalszárnyakon
A Telihold Titka
Különc vagyok
Balatonszéplaki vacsora
Újra együtt
Egy hernyó naplója
A boldogító igen, avagy mégsem?
Novella
Maci
Szerzetes
Út egy szótlan vallomáshoz
Emlékfoszlány
Ha akkor nem kívánom azt, talán...
Merj álmodni
Az elveszett ember
Kísértés
Tündérszerelem
Menyhárt Miklós
You're gonna love again


 

 
 

Köszönöm a kinézetet lindadesign-nonstop.hu oldalának.


ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!