Beanne

Üdvözöllek a Birodalmamban.
Oldalamon Saját Írásaimat láthatod.

Lépj be
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Üdvözöllek

Sziasztok, Kedves Idelátogató Olvasók! 

Oldalam legelsőként http://beate-kary.blogspot.hu oldalamon lévő írásaim átirányított linkjeivel fogtok találkozni. 

2017-ben történt egy névváltás Beanne lettem ez azért lett, mert sokan könnyebben tudták megjegyezni ki is vagyok mi is vagyok külföldi oldalakon. 

De az írói nevem megmaradt és továbbra pluszban a Beate Kary névvel leszek elérhető. =) 

Figyelem!

Leginkább a Blog oldalam szeretném reklámozni és sok olvasót gyűjteni magamnak. 

Természetesen lesz olyan írás is, amit itt is meg fogtok találni. Egyelőre inkább Oldalam a fentebb olvasható funkciót fogja betölteni. Köszönöm, ha idelátogatsz és követsz.

 
Affik
Tartalom
 
Bannerek

 
Novellák

Félix

2017.03.17. 11:26, Beanne

A nevem Asha Mina. Azért szeretnék először is bemutatkozni, hogy megértsétek, hogyan is jutottam el odáig ahol most vagyok. Az Asha név, ha nem tudnátok indiaiul, reményt, jelet vagy kívánságot. Egyiket sem mondhatom el. Mikor születtem, anyukámat éppen elrabolták, és Indiában jött rá a szülési fájdalom. Először meg akartak ölni születésem után, aztán egy nő a semmiből tűnt elő. Ő volt a névadóm és a nevelőanyám egyben. Sokáig védett óvott majd visszaadott a családomnak. Az életével fizetett ezért lettem Asha. Mina pedig, anyu dédijétől kaptam, aki már nagyon öreg volt és belehalt abba az idegeskedésbe, amit akkor élt át, amikor anyu elrabolták.  Amúgy Kanadai vagyok és, hogy kerültem ki egy hónapra Indiában. Hát apu eléggé ismert testőr volt, hírességeket védett, meg. 
De ezek csak megbízások voltak sohasem volt senkinél sem hosszú ideig. És hát anno úgy gondolták a családjával sakkban, tudják tartani. De Brian nem volt annyira félős típus megmentett a családját és sajnos, Asha, nevelőanyámat kivégezték e-miatt. Egyetlen egy kívánsága volt, hogy legyen egy lánya, akit a nevére vehet és így is lett. Életem kezdete így hát nem volt túl jó. Ráadásul mindig korcsnak hívtak, azt hitték Indiából származom. Akkoriban módi volt a nem tiszta vérű gyermekeket így hívni. A szülők erről nem tudtak, eltitkolta mindenki, így hát én is. 
Anyu egyszerű mosogató nő volt, aki lábsérülése miatt hamar abba kellet hagynia a munkát. Otthon sokszor kötögetett és, hímezett nekem. Aput alig láttam. Csak néha, egy hónap egyszer. Akkor is csak két napig volt. Nekem ez a két nap alatt, két hosszú évet kellett behoznunk. Nem voltam rá mérges, csak hiányzott. Életem első szerelmét egy halálos autóbaleset vette el tőlem. Majd második nagy szerelmem végig csak kihasznált szóval azért lett vége. Igazából nem tettem túl, magam az első nagy szerelmemen így hát végül teljesen magamba burkolóztam. Ott aludhattam pedig ahol akartam, akkor mehettem haza mikor akartam csak mindig szólnom, kellet előre. Vagy szóban vagy, telefonon anyunak ez az egyetlen egy szabálya volt. Míg barátnőim feketeözvegy módjára cserélték le a pasikat addig én az internetbe menekültem .
A legjobban az, borított ki , első szerelmemre visszatérve , hogy mikor az autóra rátaláltak , mikor a három halott fiatalt megtalálták egyetlen egy cd ment közben folyamatosan és egyetlen egy szám , ami akkor is szolt mikor a tűzoltók , már rég bontották a kocsi ajtaját. Ez volt az In the end a Linkin Parktól. Ez hozott össze minket egy koncerten anno a volt párommal, és ez teljesen a padlóra tett. Két évig maga a banda nevét sem mertem a számra venni nemhogy a zenéjüket hallgatni. Semmit sem hallgattam csak bambán bámultam a nettet várva valami csodára. Szerettem nagyon a bandát, csak annyira ki voltam készülve, hogy idegileg már csak ez kellet ahhoz, hogy majdnem, hogy tönkre menjek. Egy alakalommal, anyu azt mondta, ismerkedjek neten, Chatelgessek hátha lesz belőle valami. De hát, Egy Canadai lány és mi van, ha valahol máshol talál párra? Anyu erre mindig azt felelte. Lányom, apád éppen ott dolgozik, gondolod, hogy nem örülne, ha rögtön két okból látogatnád meg? Hát én erre mindig csak bólogattam szóval aztán regisztráltam egy oldalra ahol mindenféle nyelvezetű ember, van. Én három nyelven tudtam. Canadai angol volt az anyanyelvem apu és anyu miatt és német a nagyszüleim miatt. Szóval mikor kicsi voltam nem unatkoztam egyáltalán. Szóval miután felregisztráltam eltelt egy fél év és semmi sem történt. Az iskolában az utolsó évet jártam ki. Idegenvezetőként tanultam, és sokszor voltam net közelben a gépnél számtek óra kerete alatt mivel elég jól ment és előbb voltam, mint a többiek. Egy alkalommal mikor hazamentem és ismét bejelentkeztem arra a mail címemre levél érkezett, amivel fel voltam regisztrálva a chates ismerkedős oldalra. Mivel mindenki a nick nevével írt így ez a srác is. A levélben ez állt:

Szia! Én egy német országban élő idegenvezető srác vagyok. 23 éves, nincs barátnőm. Láttam a bemutatkozód, és gondoltam elindítom én az ismerkedést. Ha van időd, nézz fel 4 óra körül, megkereslek.

Chaz

Elgondolkoztam. Ismerős volt maga a név, valahonnan szedhette, de honnan nem ugrott be. Pedig anno biztos vágtam volna, de most nem ugrott be. Épp 3 óra 45 perc volt. Feljelentkeztem, és vártam, és vártam aztán megjelent hírtelen ő. Azonnal ne zavarj módba, raktam magam és vártam a lépést.
- Szia Asha . – Írta
- Szia Chaz. –Válaszoltam, de gyomromba akkora görcs volt, hogy lesem tudom írni nektek. Két év után lehet, végre összeismerkedek valakivel? Kérdeztem magamtól remegve.
- Olvastam, azt hiszem róla, hogy mit jelent ez a név. Remélem számomra is, azt jelenti a neved, amit igazán jelent.
- Melyiket szeretnéd jobban? –Kérdeztem izgatottan.
- A reményt, hogy megismerhetlek jobban.
- Én is. –Válaszoltam.
Szót szó követett, teltek, múltak a percek egyre közelebb kerültünk egymáshoz. Egyre több mindent tudtunk meg egymásról végül MSN címet cseréltünk és úgy gondoltuk ezt ott kell tovább folytatni holnap majd. Innentől kezdve mindennap beszéltünk. Mesélte, hogy ő is sokat szenvedett. Meghalt a barátnője a wtc-s repülők bezuhanásakor. Ott volt az egyik irodai épületben, ami összeomlott. Éppen titkárnő segédként kezdte volna élete első napját, hát nem a legjobban ért véget. Szóval számára is voltak veszteségek, őt is becsapták főleg, azért mert tényleg nagyon hasonlít Chester Bennington-ra a Linkin fő énekesére és innen eredt az ő nickes neve is, hogy Chaz. A haverjai így hívták amúgy rendes neve is volt. Félix Tristan Norris-t sok nő becsapta és átverte. E miatt éppen ő is elég nagyon maga alatt volt. Ő viszont a munkájába temetkezett. Azt mondta, sokszor dühöng a munkahelyén de, ez azért van, mert lelkileg így hatott ki rá a dolog. Én megértettem és közöltem vele, ha egyszer valaki elhívna a munkahelyére, hogy egy ilyen alkalmat megtekintsek tuti, kiborulnék de, én nem szakítanék vele. A nyár hamar eljött így. Félixel közelebb kerültünk. Nagyapáékhoz utaztam, mert ott kellet segíteni kicsit fordítani meg amúgy is, ott szoktam nyaralni. Nem is jutott eszembe, hogy találkozhatnák Félixel. Nagyapa lazábbra fogott. Akkor mehettem el, amikor akartam, ha mindent befejtem, amit a szeme előtt el kellet végeznem. Volt ott is külön szobám külön géppel és internettel így megírtam Félixnek, hogy egy gyönyörű szép tavacska mellett vagyok egy hotelban, amit a nagyapám vezet. Azt is megírtam, hogy én segítek fordítani a családnak, szóval nem szakadok meg a munkában és egy nap max három órát, dolgozom. Félix annyit írt, hogy most gondjai vannak, de ha megteheti, egyszer majd meglep. Nagyot dobbant a szívem. Ekkor már éreztem, hogy nem csak megkedveltem ezt a fiút, valami legbelül van. És ez csak egyre erősödik. Aztán a napok csak teltek, és hiába jelentkeztem fel, Félix sohasem volt fent. Megint elment a jó kedvem. Pedig nagypapa próbált felvidítani és nyugtatgatni, hogy nincs semmi baja Félixnek. Mert ő is tudott róla. És inkább próbáljak arra gondolni, hogy jól érezzem magam itt.
Egyik nap történt a nem várt dolog . Éppen elköszöntem nagyapától , sétálni indultam . A hátsó ajtón keresztül mentem ki, mert a dolgozók ott távoznak, mikor becsuktam az ajtót és fújtam egyet hirtelen hátam mögött azt halottam : Szia Mina. 
Egyetlen egy ember tudta nagyapán kívül, hogy a Mina nevet jobban szeretem, mint az Asha-t de ő nagyon távol volt. Messze Amerikában. Hisz ő nem lehetett az. Mondogattam magamnak. Majd megfordultam. Ő volt az. Táskáját tartotta a kezében és a taxi éppen elhajtott. A meglepődéstől leeset az állam. Hát tényleg volt hasonlóság. Azok a szemek, az a haj, az a száj. Mintha maga a roksztár állt volna előttem csak tetkók nélkül. Hangja mégis másabb volt mélyebb és férfiasabb. Letette a nagy kofferját, amiből kettő volt és így szólt.
-  Nem bírtam volna tovább, hogy ne lássalak. Szeretlek!
Nha, hát ez ütött, vágott a fejembe. Első őt percig nem is igazán fogtam fel. Aztán elmosolyodtam és újból megkértem.
-  Mond még egyszer!
-  Szeretlek! – Mosolygott el és széttárta a karját, mint a háborúból hazatérő katona ki csókra vár.
Hát csók az nem volt de azért a karjaiba rohantam. Úgy örültem neki, mint a kisgyerek a karácsonyi ajándéknak.
-  Úgy megleptél! Nem számítottam rád. És miért itt tett ki a taxis?
-  Hát én sem gondoltam, ez a tény ma esett le bennem. –Mosolygott közben.
-  Amúgy itt lakom a közelben.
-  Ez csak egy vicc! – Fogtam komolyra.
-  Nem mézes út. 69.
-  Ezt nem hiszem el!
-  Akkor gyere is híd el! – erre a kezét nyújtotta, én meg megfogtam. Összeszedtük a cuccait az –az a két bőröndöt és együtt cipekedtünk. Tényleg a közelben lakott, öt percet sétáltunk és már meg is jelent előttem a zöld ki ház.
-  Gyere. –Elővett egy kulcsot a fa ajtóba rakta és kinyitotta a zárat. Bent a házban körülnéztem, és csak csodálkoztam.
-  Egyedül élsz itt eszméletlen.
-  Hát láttál te nagymamát a ruhás szekrényben? Én nem nagyon. –Mosolygott. Imádtam a vicceit mindig mosolyt, csal az arcomra.
-  Éhes vagy? –Kérdezte…
-  Egy kicsit igen. –Mondtam.
Most ha arra gondoltok úristen ezzel vége is a történetnek egymásnak, esnek aztán minden happy ne, gondoljatok ilyenre. Tényleg csak egy vacsora volt és egy beszélgetés. Leültem vele szembe, és miközben neki fogtam, a már ott lévő vacsorának így szolt.
-  Figyelj ide, nem vagyok a baltás gyilkos, tudod te is nagyon jól. Miért vagy ennyire bezárva?
-  A netten tudom szabad voltam, de vannak dolgok…
-  Figyelj, szeretlek. Megértem, ha gondjaid voltak, nem rohanok előre, és nyugodt vagyok, és végig várom.
-  Te ezt nem érted! – felpattantam és az ablakhoz sétáltam.
-  Mi a baj? – Sétált hozzám.
Az ablakot bámultam és elmeséltem neki.
-  Az első szerelmem tudod. Autóbalesetben halt meg és itt hagyott.
-  Rettegsz attól, hogy újra megtörténik?
-  Igen, mert nem ők voltak hibásak nem ittak, nem drogoztak! –Mondtam dühösen.
-  Nyugodj meg. –Nézett nyugodtan rám.
-  Az élet olyan könyörtelen! Egy valakit már elvett, miért ne tenné meg még egyszer csak most repülő balesettel?
-  Figyelj, utálom a repülőt saját buszunk, van, és taxival járok meg gyalog. Normálisan közlekedek és kerülöm a bajt. Nézz rám.
A szemem könnyes volt rá néztem és így szólt.
- Figyelj. Nyugodj meg, a múlt emlékei benned élnek még, de nem lenne jobb neki, ha a szellemét tovább engednéd egy jobb világ felé? Ha élnél a mának?
- De biztosan. De olyan nehezen megy.
- Meddig voltatok együtt?
- Hát hat hónapig… - Ránéztem és erre elmosolyodott.
 Hat kerek hónap? Szép. Engem két év után hagyott el a barátnőm.
-  De miért?
-  Nem akart velem összeköltözni.
-  Ennyi? Csak ezért?
-  Igen. –Bólogatott.
-  Hogy vészelted át?
-  Sehogy feljelentkeztem netten, és most itt vagyok.
-  Szóval velem akarod elfelejtetni?
-  Nem! –Vágta rá.
-  Akkor? –Lepődtem meg.
-  Tovább léptem. Ennyi.
-  De csak így? Tovább léptem olyan lazán mondod, mintha két napot jártatok volna nem két évet!
-  Figyelj ide! Ő lelépett, magamra hagyott most akkor burkolózzak magamba és sajnáltassam magam? Igen fáj az emlék a sok közös szép álom tovaszállt. De most más miatt vagyunk itt. Ideutaztam miattad! Még a munkámat is megkockáztattam egy lány miatt, akit szeretek és ő az exjével jön. Szánalmas vagy! – csattant fel. A szeme tüzes és haragos volt, ahogy engem nézett.
Erre kikerekedtek a szemeim. Most olyan más lett hirtelen. Hideg és elutasító. Majd ő is kikerekedett szemmel rám nézett és remegve ezt mondta: - Ne haragudj.
-  Nem haragszom. Jogos volt a kiborulásod. Egy halottat siratok, aki két éve elment már. De most jobb, ha megyek. Szépen elrontottam a vacsorát. –Szomorodtam el.
-  Ha így gondolod. Ott az ajtó. Nincs rázárva.
Nem tudtam megmozdulni egy jó ideig. Még mindig ott volt az a tűz a szemében. Aztán léptem egyet nehezen. Majd még egyet majd megfordultam valamiért és ránéztem. Ő engem nézett, pillantása nyugodt volt és magabiztos. A lábam megremegett é nem tudtam tovább lépni. Odajött hozzám majd átölelt szorosan.
-  Tudtam, hogy te is érzel irántam valamit. - Suttogta.
-  Igen érzek. –Mondtam és őszintén a szemébe, néztem.
-  Hát akkor? Olyan nehéz ez? Ezt kimondani, hogy Félix kedvellek?
-  Tudnál egy kicsit várni? Nem akarom elrontani a kapcsolatunkat. –Mondtam. Erre ő már végre elmosolyodott.
-  Rendben. Feküdj le szerintem.
Elköszöntünk egymástól. Otthon meglepetés szerűen ért az a tény, hogy anyu már idegesen vár rám a szobámban.
-  Anyu? Hát te? –Kérdeztem.
-  Mi a, hogy hát te? Te merre voltál?
-  Egyik barátomnál.
-  Szóval mégis igaz, hogy egy vadidegen férfival randevúzgatsz!
-  Mi, Kitől halottad ezt?
-  Nagyapád mondta, hogy netten vele beszélgetsz.
-  Te mondtad, hogy ismerkedjek.
-  De nem egy 25 éves férfival! 20 éves vagy illetve csak leszel.
-  De ez volt idáig a bajod, hogy nem mozdulok ki!
-  De, de én csak féltelek. Tudod mi volt velünk kicsi korodban.
-  Anyu ő nem a baltás gyilkos tudom.
-  Miért? Mert…
Erre kinéztem és anyu is kinézett az ablakon. Éppen Félix sétált lent a virágok körül és virágot szedett.
-  Áh szóval ő az!
-  Igen!
-  Helyes fiú. rendes is?
-  Van egy háza itt a közelben. És dolgozik. Rendesnek tűnik, és erősen hajt. –Mosolyogtam el.
-  Á! Szerelem. Értem és te?
Félixet néztem tovább és őszintén anyu felé fordultam.
-  Nem tudom.
-  Miért nem hagyod, hogy csak egyszerűen megtörténjen?
-  És ha elmélyül? Ha lefekszünk egymással?
-  Kicsikém. Mitől rettegsz? Nagylány vagy. Védekezni csak védekeztek, akkor meg?
-  Szóval hagyjam, hogy csak megtörténjen?
-  Enged el magad és az érzelmeid. Mire vágy?
-  Hogy átöleljem és megcsókoljam. –Mondtam őszintén.
-  Akkor meg?
-  Akkor meg mit? –Néztem anyura meglepődve.
-  Sipirc, lefelé és csináld !
-  Oké.
     Elindultam lefelé a lépcső ki a hátsó ajtón úgy dobogott a szívem majd ki akart ugrani a helyéről. Egy idő után, ahogyan mellett futottam a sok bokrot elhagyva és a házat, víz hangot halottam. Hamarosan a hang irányába fordultam és megláttam Félixet, hogy úszik a tóban. Ruhái és cipője gondosan volt lerakva. Rátéve a virágok minta csak nekem lettek volna szánva.
     Amikor véletlenül ráléptem az egyik faágra észrevett és rám nézett. Lassan kiúszott, tekintetében nem volt semmi csak meglepődés. Miután kimászott láttam, hogy fürdőnadrág van rajta. Találkoztam már egy-két fura dologgal így örültem, hogy ő nem azokhoz tartozik. Megállt előttem csöpögött róla a víz és rémnézett és nyugodtan megkérdezte.
-  Nem aludnod kéne?
-  De.
-  Akkor meg? – Nézett rám.
-  Hiányoztál és észrevettelek az ablakomból.
-  És úgy gondoltad lejössz és meglesed mi a fenét is, csinálok itt szép . Így nehéz virágot szedni a kedvesemnek !
-  Ő, ne haragudj. - Szégyelltem el magam.
-  Komolyan miért vagy itt? –Kérdezte.
Közelebb sétáltam hozzá, annyira, hogy már majdnem összeért a testünk.
-  Héj vizes leszel nem baj? –Kérdezte meglepődve.
-  Nem csak át akarlak ölelni.
-  Ezért futottál le?
Nem válaszoltam, nem tudtam elmondani, hogy azért mert meg akarom csókolni. Teste meleg volt és kellemes illatú, szívem még gyorsabban elkezdett zakatolni. És mikor azt halottam folyamatosan vissza a fejembe, hogy szeretlek, szeretlek, már nem érdekelt semmi más. Ahogy vizesedett át az ingem úgy kezdte el ő is szaporábban szedni a levegőt. Nem kellet semmit sem mondanom testem elárult mindent rólam. Hogy vágytam már egy ölelésre. Egy ilyen ölelésre, hogy a melleim igenis izgatottak, ha egy férfi mellkasa hozzájuk feszül. Lassan felém hajolt és forrón megcsókolt. Nem ellenkeztem, gyengéden magamhoz öleltem és hagytam, hogy megtörténjen. Izgatottá váltunk és vártuk a folytatat miután elhajolt. Nem tudta meddig mehet, de nem tudott távolodni tőlem. Ismét felém hajolt és ismét fogadtam a csókját, most már határozottabban, mint az elsőt. Blúzom teljesen átvizesedett, melleim egyre izgatottabbak lettek és ő egyre nagyobb levegőket vett. Majd egy idő után az egyik kezét rárakta a bal mellemre, és gyengéden végig simogatat. A teljesen vizes ing nem volt akadály, minden egyes kicsiny részlettet körbe simogatott, ami a mellemhez tartozik. Most mélyebben csókolt szenvedélyesebben.
Ám hamar kitisztul egy idő után a feje és tudta, ebből nem lenne megállás, hanem folytatás lenne, de nem itt és nem most. Elhajolt és halk nyugtató hangon szólalt hozzám.
-  Nyugodj meg. Hamarosan együtt leszünk, de még korai nem?
-  Igen – szuszogtam.
-  Így is orjásít haladtunk előre mosolyodott.
-  Igen! –Vágtam rá és mosolyogtam, mint a vadalma.
Rám terítette a pólóját, hogy mikor visszamegyünk rajta kívül senki, sem láthassa meg vizes ingem. Az ajtó előtt a virágokat felém, nyújtotta és így szólt.
-  Neked szedtem, de nem gondoltam, hogy ilyen szépet kapok cserébe. 
-  Látod te, ideutaztál én, megleplek! –Mosolyogtam. Majd egy csókot leheltem ajkára és felsiettem, meg ne fázzak. Még sokáig nézett utánam, aztán ő is elment. 
Nem tudtam, de egy férfi nézett utánunk. Egy férfi, aki mérgesen irigykedett. Nem rég még nálam próbálkozott. De anyuék kergették. Úgy látszik a szívére, vetet. Nem tudtam, hogy látott e valamit abból, ami a tónál történt, de tudtam a tónál, holnap nem futhatunk össze.
     Három napig, rövid ideig láttuk egymást. Félixnek is, dolga volt nekem is munkám volt. Egy nap este, éppen dobozokért mentem le a kamrában mikor hirtelen megjelent Brad. Hátulról elfogta a nyakam, és ahogy megrántott azzal a mozdulattal estem hátra. Letepert és befogta a számat. Hiába próbáltam kapálózni, karmolászni, a sok seb ellenére, dühösen így szólt.
-  Hiába hadonászol akkor is az enyém, leszel! Mi az, hogy idegenekkel találkozgatsz te az enyém vagy!
Erre hirtelen ájultan feküdt el mellettem és Félix felrántod a földről és forrón átölelt.
-  Úristen, jól vagy? Jókor jöttem,
-  De???
-  Majd elmondom.
Erre karjaiba kapott és ott hagytuk a támadómat ájultan a földön. Bent a házában, ellátta egy-két horzsolódásomat majd még mindig idegesen így szólt.
-  Már tegnap is megfigyeltem, ahogyan szagolgat utánad. Meg első nap is mikor a taxiból kiszálltam láttam, hogy egy fa mögül bámul.
-  Azt hiszi, hogy hozzá tartozom, volt már gond vele. Annyira örülök, hogy utánam jöttél.
-  Minden nap követtelek a szememmel. Akkor vagyok csak nyugodt, ha látom, hogy nincs semmi bajod. És most szerencsére időben jöttem. Biztos nincs semmi bajod?
-  Nincs csak megijedtem!
Átöleltük egymást majd megnyugodva szólt.
-  Innentől kezdve sehova sem mehetsz nélkülem!
-  Nem volt szükségem testőrre mondtam.
-  És barátra?
-  Arra igen. –Mosolyodtam el.
Egy kicsit lenyugodtunk és aztán így szólt.
-  Ha az a nem normális megérintett volna valahol ahol én, szerettelek volna akkor nem biztos, hogy élve megélte volna a holnapot.
-  Belehalok, ha rajtad kívül valaki más hozzám ér. –Nyögtem ki magamból.
-  Ezt jó hallani kedvesem. – Sóhajtott egyet.
-  És szeretlek nagyon! – jelentetem ki büszkén, de erre mind a ketten kerek szemmel néztünk egymásra. Nem kért meg Félix, hogy ismételjem meg elsőre is tisztán és érthetően halotta. Boldogabb volt, mint akkor valaha, hogy szerelme viszonzást nyert azt sem tudta mit tegyen majd megcsókoltam és átöleltem. Az eltelt nap alatt már nem dolgoztam, miután elmondtam anyunak mi történt, szigorúan Félix felügyeletére voltam bízva. És ennek nagyon örültünk. Ahogy teltek a hónapok, lassan vissza kellet mennem Kanadába, Félixnek meg Amerikába. Fájó szívvel, teltek az utolsó napok. Továbbra is egyre közelebb kerültünk egymáshoz, de nem érezte még egyikünk sem, hogy kapcsolatunkat egy szerelmes éjszakával kéne megpecsételni. Félix végig kísért a reptérig minket. Könnyes búcsú és fájdalmas vége egy szép dolognak gondoltam. Három hónap és egy gyönyörű szép kapcsolat, ami elé a távolság áll. Telefonszámot cseréltünk majd mi felszálltuk a repülőre Alex meg a buszba. Ő is sírt, nagyon szeretett és tudtam, hogy a kapcsolatunk nem fog megszakadni. Teltek a napok miután hazaértünk. Kiadva néztem az Msn-t csak de semmi sem történt.
-  Minden nap reggel és este kaptam Félixtől sms-t ami jobb volt, mint a semmi, de mintha egy darab hiányzott volna belőlem. Két hét telt el és Félix mondta, hogy sajnos kevés ideje miatt nem igazán lesz ideje csak egy smst küldeni. Lassan de biztosan így hét megint szomorú lettem. Egy közeli moziban dolgoztam, moziműsorokat osztogattam a vendégeknek. Egy hónapja már, hogy nem volt aktív a kapcsolat köztem és Félix között, de reménykedtem. Ahogy kinyitottam az ajtót fura volt, hogy nincs zárva. Tudtam, hogy anyu barátnőinél lesz így ez nem volt helyes. De ahogyan sétáltam be megláttam az asztalt és utána Félixet a táskám, elejtetem és hozzá rohantam.
-  Kedvesem! – Csókoltam meg. Nem mondott semmit csak fogadta a csókot és visszacsókolt. Nyúzott volt és álmos ugyanakkor éhes is. Miután evett megágyaztam neki a vendégszobában majd elment aludni. Miközben mosogattam el, nyugodtabb voltam és boldogabb. Mikor már mindennel végeztem este tíz lehetett. Félix gyengéden átölelte a derekam és egy csókot lehet a nyakra, ami akaratlanul és kirázott.
-  Nem jössz aludni? – Suttogta.  A szívem nagyot dobbant. Tudtam, hogy abból nem alvás lesz, de még is lassan hozzá bújtam majd átadtam magam az érzelmeimnek.  
     Az volt az első éjszakánk együtt, azóta egy párt alkotunk, és az óta hiszek a reményben és egy második esélybe.

Vége

/2001/ Másik, első gyermekem az elsők közül. Hihetetlen, hogy tizennégy éve velem van, és most megosztom veletek. =)

#Persze azokat a hibákat, amiket futtába megtaláltam kijavítottam, mint a többi írásomat is, de hibák előfordulhatnak továbbra is. Ha találsz, akkor kérlek, segíts, és jelezd felém.

Köszönöm

 
2001
 

Köszönöm a kinézetet lindadesign-nonstop.hu oldalának.


Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu