Beanne

Üdvözöllek a Birodalmamban.
Oldalamon Saját Írásaimat láthatod.

Lépj be
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Üdvözöllek

Sziasztok, Kedves Idelátogató Olvasók! 

Oldalam legelsőként http://beate-kary.blogspot.hu oldalamon lévő írásaim átirányított linkjeivel fogtok találkozni. 

2017-ben történt egy névváltás Beanne lettem ez azért lett, mert sokan könnyebben tudták megjegyezni ki is vagyok mi is vagyok külföldi oldalakon. 

De az írói nevem megmaradt és továbbra pluszban a Beate Kary névvel leszek elérhető. =) 

Figyelem!

Leginkább a Blog oldalam szeretném reklámozni és sok olvasót gyűjteni magamnak. 

Természetesen lesz olyan írás is, amit itt is meg fogtok találni. Egyelőre inkább Oldalam a fentebb olvasható funkciót fogja betölteni. Köszönöm, ha idelátogatsz és követsz.

 
Affik
Tartalom
 
Bannerek

 
Novellák

Ez Karácsony

2017.03.16. 18:38, Beanne

2016.12.26.

Még kisfiú voltam mikor Veronika belépett az életembe. A szobám ablakából láttam, hogy egy kislány egedül áll a játszótéren. Én azonnal kirohantam hozzá, miután sapkát és kabátot vettem. Egy kopott nyári szandál volt rajta, egy őszi ballonkabát. 
Behívtam hozzánk, együtt játszottunk. Akkor még nem tudta mi a karácsony. Én átöleltem őt és annyit mondtam ez.

Egész újévig mindennap meglátogatott, majd ahogy megjelent úgy el is tűnt.

Húsz évvel később egy idegen nő jelent meg ismételten a játszótéren. Én az egykori szobám helyén egy írószobát rendezetem be. Édesanyám elköltözött, édesapám meghalt egy bevetésen, én pedig egyedül voltam és magányos. Akkor, mikor megláttam ezt a fiatal nőt ő rám mosolygott és ennyit mondott:

- Bárhol megfordultam, sehol sem kaptam olyan őszinte és tiszta ajándékod, mint a tied.

Majd átölelt, és így álltunk egy ideig. Akkor visszakaptam őt, újra és végül mellettem maradt. Vele megtanultam mi valójában a Karácsony. Az ami a szívedből jön és nem a pénztárcádból…

 

Oldalak szám: Fél oldal

Szavak száma 161

Karakterek száma szóközzel: 1063

Vissza a Novellákhoz
Vissza a Főoldalra

 

Köszönöm a kinézetet lindadesign-nonstop.hu oldalának.


Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu