Beanne

Üdvözöllek a Birodalmamban.
Oldalamon Saját Írásaimat láthatod.

Lépj be
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Üdvözöllek

Sziasztok, Kedves Idelátogató Olvasók! 

Oldalam legelsőként http://beate-kary.blogspot.hu oldalamon lévő írásaim átirányított linkjeivel fogtok találkozni. 

2017-ben történt egy névváltás Beanne lettem ez azért lett, mert sokan könnyebben tudták megjegyezni ki is vagyok mi is vagyok külföldi oldalakon. 

De az írói nevem megmaradt és továbbra pluszban a Beate Kary névvel leszek elérhető. =) 

Figyelem!

Leginkább a Blog oldalam szeretném reklámozni és sok olvasót gyűjteni magamnak. 

Természetesen lesz olyan írás is, amit itt is meg fogtok találni. Egyelőre inkább Oldalam a fentebb olvasható funkciót fogja betölteni. Köszönöm, ha idelátogatsz és követsz.

 
Affik
Tartalom
 
Bannerek

 
Novellák

Őszinte Barátság

2017.03.17. 20:17, Beanne

Ez a történet egy rögtönzött felkérésre készült, Nashi versenyére 2014.07.16. Sajnos a határidőről lekéstem, de azért megosztom veletek, ha már megírtam akkor gyorsba.


"Ha ez egy álom, ne ébressz fel! A veled együtt töltött idő örökkévaló csillagokká fog alakulni.

Nézd csak, a személy, aki fontos számodra, éppen ott ül melletted.

Én csak azt akarom, hogy elérjen hozzád ez a visszhangzó szerelmes dal."

Ez a történet egy rögtönzött felkérésre készült, Nashi versenyére 2014.07.16. Sajnos a határidőről lekéstem, de azért megosztom veletek, ha már megírtam akkor gyorsba.
 
"Ha ez egy álom, ne ébressz fel! A veled együtt töltött idő örökkévaló csillagokká fog alakulni.
Nézd csak, a személy, aki fontos számodra, éppen ott ül melletted.
Én csak azt akarom, hogy elérjen hozzád ez a visszhangzó szerelmes dal."
 
Reggel volt. Ennek a reggelnek is mint mindenkinek ugyanúgy kéne indulnia, mint másnak. De nem nekem. Ma el kell neki mondanom. Túl régóta halogattam. Felöltözök, miközben leérek a konyhába vagy ötször felhív, egyre rosszabbul vagyok. Nem kívánom az ételt, csak felkapom az iskolába elkészített szendvicseim, meg a táskám és megyek.
Ma nincs kedvem semmire. Eline, a szomszéd lány, ki egyben legjobb barátnőm, mosolyogva integet. Ő tudja mire készülök, sokkal jobban van feldobva mint én. Úgy érzem ez az egész egy kivégzés. Miért pont ma, miért pont most?
A miért pont mára a kérdés roppan túl egyszerű. Mert pont ma van, három éve, hogy megismertem és legjobb barátommá vált. Miért pont most? Mert éppen eleget nyaggattak a barátaink. Nem akarok tovább várni, ha már nem vesz észre, ha nem látja azt ami a valóság kénytelen leszek én elmondani.
A buszmegállóhoz közeledem. Éppen egy másik lánnyal beszélget, elfog az irigység. Próbálom magam türtőztetni mert ha nem vigyázok, akkor az egész az irigységem miatt rosszul sül el. Nagylevegő, megállok tőlük nem messze. Megvárom amíg befejezik, ő azonnal észrevesz.
- Szia Nat, már vártalak – egy mosoly, elfordul, közelebb jön hozzám, kezd megnyugodni a belső apró sötéti énem ami az irigységet takarja.
- Szia Caleb, miért is vártál? – néztem rá kíváncsian. Amióta ismerem, sohasem indított azzal, hogy „ már vártalak” ez nem rá vall…
- Kathlyn megtennéd, hogy – nézett rá a lányra, ő bólintott egyet, ott maradt ő pedig intett. Gyalog indultunk el. Még rosszabb… tudtam késni fogok, tudtam, húsz percet leszek vele, itt az idő, bármiről is akar beszélgetni el kell mondanom.
Jó ideig csendben sétáltunk egymás mellett. Mikor már tudtam elég messze vagyunk a lánytól akit a buszmegállóba hagytunk rákérdeztem.
- Szóval?
- Eline felhívott, azt mondta legyek veled megértő ma és hallgassalak meg, bármit is mondasz.
- Va… valóban? – nyelnem kellet egyet. Eline, ha ezt túlélem élve megcsontozlak… nem hiszem el… nem tudtam elképzelni miket mondott el még. Arról volt szó, hogy semmilyen formában nem szól neki…
- Szóval, arra gondoltam, ha már idejutottunk beszélgessünk. Három éve egymás mellett ülünk, egymással lógunk, nincs nap, ha csak öt percet is ne beszélgessünk. De ma minden más. Ma felébredtem és rájöttem, három éve ismerlek. Ez fiú és lány között alapvetően is hosszú év. A mi barátságunk egyre szorosabbá vált. Szerinted nem?
     Mikor a „mi barátságunk” elhangzott úgy éreztem magam mintha megköveztek volna. Egy ideje nem ez volt kettőnk között. Én ezt egyre jobban éreztem, valószínűleg, ő nem így állt a dolgokkal. valószínűleg most az következik, hogy oly annyira barátokká váltunk, hogy eltud fogadni fogadott húgicának. Volt már ilyen, ott van Peter. Noha elutazott másik államba, még is naponta beszélünk és levelezünk. Akkor, mikor közölte velem a tényeket, tudtam. Össze kell magam szednem, el kell fogadnom, hogy közöttünk soha többé semmi sem lehet.
- Jól gondolod- nyugtáztam végül, valahogy megkellet akadályoznom a kétségbe esett gondolataim.
- Rendben. Viszont egyetlen egy dolog van mielőtt bármire fejet hajtok.
Na gondoltam, még sem lesz olyan könnyű. A következő valószínűleg elfogja érni, hogy a suliból lógjunk mind a ketten. Tudtam, ha elmondom biztos így lesz. Ugyan akkor fontos volt nekem, ha ezt akarja tudni, hát legyen. Nem fogok hazudni neki.
- Hallgatlak – fordultunk el, de utunk nem a suli fele vezetett hanem a parkra amin keresztül egy ösvényen a tengerhez lehet lemenni.
- Két évvel ezelőtt a bátyám molesztált téged a szülinapi bulimon?
Ekkor megtorpantam. Összerezzent a gyomrom. A molesztálás enyhe fogalmazás volt, sokkal szörnyűbben éltem meg.
- Caleb, Max nem szimplán molesztált, de ha ezt elmondom, nem a iskolába megyünk hanem jól tudom, magadba fogsz fordulni.
- Nem az iskolába tartunk, a magamba fordulást meg nem hiszem, itt vagy.
- Rendben – amikor kimondta itt vagyok, megnyugtatott. Tehát ő is akar tőlem valamit.
- Akkor azon az estén, a kelleténél többet ittam. Viszont még magamnál voltam. A bátyád rám mászott, . A hátsó szobába ráncigált, majd megpróbált megerőszakolni. A vázát, amit édesanyádnak kifizettem, azzal vágtam kupán – szünetet tartottam, végig figyeltem az arcát. Azt az arcot amit annyira szerettem már egy ideje. Karja megfeszült, már-már az izmok kidagadtak. Ismertem, tudtam dühös, ráadásul ez csak a kezdeti fázis. Mikor bedagad a bicepsze, és teljesen elsötétül a szeme majd akkor lesz teljesen elemébe. Ilyenkor bevallom nem szeretnék annak a tagnak a helyébe lenni akit szétver. Caleb profi verseny harcos volt, sorra zsebelte az első és második díjakat, mellette a bátyja egy szimpla cél nélküli pláza patkány, aki a kondiba szerzett izmaival szédíti a lányokat.
- Mi történt végül? – kérdezte mélyebb hanggal, de a hangja annyira nem hasonlított az övére, hogy olyan érzésem volt mintha egy idegen mellet mennék. Nem akartam belegondolni, de tudtam szétfogja verni a bátyját.
- Elájult, nyertem annyi időt, hogy körbe nézzek. Mivel az ajtón nem tudtam kimenekülni, lemásztam az ablakból. Ezért nem láttál utána.
- Tehát ezért kerültél jó ideig – láttam ahogy próbál nyugalmat erőltetni magára.
- Féltem, még is a saját véred. Nehéz egy lánynak hinni.
- Most már értek mindent – sóhajtott, lefordult a tenger felé én pedig követtem.
Fogalmam sem volt mire gondol. Ám mikor megállt a kedvenc helyünkön rám nézett.
- Mire gondolsz? – néztem a szemeibe aggódva.
- Arra, hogy a bátyám egy görény. Emlékszel az első félévre milyen nehezen jöttünk össze barátilag?
- Igen persze – ejtettem egy mosolyt, valóban így volt.
- A bátyám a szülinapom előtt totálisan lebeszélt rólad, pedig én egy dalal is készültem. Arra gondoltam azon az egy napon elvonulok csak veled, kettesbe, a csillagok alatt elénekelem, de máshogy alakult.
- Mit mondott  a bátyád? – lepődtem meg, na erről meg én nem tudtam…
- Pontosan azt ami sohasem akartam elhinni. Most már tudom, igazam volt. Azt mondta te oda vagy érte, neked ő kell, szerelmes vagy belé, a szülinapomon pedig megejtitek az első éjszakát.
- Látod – mosolyogtam el magam, de némi keserű ízt is éreztem a szívembe – nem ismertük egymást még akkor.
- Igen, tudom. lenne nekem is egy kérdésem.
- Mégpedig? – figyelt továbbra is rám rezzenéstelen arccal.
- Miért pont nekem hiszel? Még is a bátyád.
- Látod ez egy jó kérdés – ejtett felém egy mosolyt. Na végre itt volt az imádott mosolyom amit úgy szerettem. – Mert fontossá váltál nekem. Kiismertelek, te pedig engem.
- De? … - néztem aggódva rá.
- Nincs de. Meghallgatod a dalt amit neked írtam? – kérdezte szelíden, én pedig zavaromba csak bólogatni tudtam.
- Rendben. Ha ez egy álom, ne ébressz fel!  - kezdte daloló, lágy hangjával -A veled együtt töltött idő örökkévaló csillagokká fog alakulni. Nézd csak, a személy, aki fontos számodra, éppen ott ül melletted. Én csak azt akarom, hogy elérjen hozzád ez a visszhangzó szerelmes dal. Mert szeretlek. – Mikor elhangzott a szeretlek megdobbant, tehát szeret, ő is szeret! – Te vagy mindenem. Te vagy mindenem, ami az élethez kell. Kedvesem, mosolyogj rám, és nevetéseddel hozd el az álmot szememre.
Elhalkult majd várt. Én csak felé léptem majd átöleltem.
- Szeretlek téged – motyogtam.
- Én is Nat, amióta csak megismertelek.
Átöleltem, gyengéden magához vont, a tenger felé néztünk életünk legelső naplementét néztük végig egypárként. Hihetetlen volt, de a reggelhez képest, sokkal jobban telt mint amilyennek vártam. Az ember mindig csalódik, de a szívnek hinni mindig kell, azt sohasem csap be. Most már én is tudom, megtanultam, és ezt sose feledem.
 
Vége

2014.

 

Köszönöm a kinézetet lindadesign-nonstop.hu oldalának.


Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu