Beanne

Üdvözöllek a Birodalmamban.
Oldalamon Saját Írásaimat láthatod.

Lépj be
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Üdvözöllek

Sziasztok, Kedves Idelátogató Olvasók! 

Oldalam legelsőként http://beate-kary.blogspot.hu oldalamon lévő írásaim átirányított linkjeivel fogtok találkozni. 

2017-ben történt egy névváltás Beanne lettem ez azért lett, mert sokan könnyebben tudták megjegyezni ki is vagyok mi is vagyok külföldi oldalakon. 

De az írói nevem megmaradt és továbbra pluszban a Beate Kary névvel leszek elérhető. =) 

Figyelem!

Leginkább a Blog oldalam szeretném reklámozni és sok olvasót gyűjteni magamnak. 

Természetesen lesz olyan írás is, amit itt is meg fogtok találni. Egyelőre inkább Oldalam a fentebb olvasható funkciót fogja betölteni. Köszönöm, ha idelátogatsz és követsz.

 
Alkotásaim

~Novellák

- Kisregények
~Regények

- Fanfictionok

 
 
Cset
 
Sura és Sámán Szerelme

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Leroy király bűnös tette után Astreya gyönyörű világa három városra osztódik. Shino, Chujo, Jonary. Itt élnek az emberek, a Háború által megkeseredve, kasztokba sorolva.

Közel ötszáz év után egy nap egy titokzatos lány születik egy Shámán családba. Kiben valamiért nagytetteket látnak. Ám a szülők, nem így látják és a legtehetősebb férfinak akarják feleségül adni. Mikor ezt Viveka megtudja megpróbál elszökni de elfogják. Ekkor Licitálásba bocsájtják ahol szülei állttal kiszemelt udvarló helyet egy titokzatos, fekete köpenyes utazó veszi meg őt.

Viveka még nem is sejti, hogy a sötét köpeny mögött lapul a jövője és később majd a szerelme...

Tartalom:
Prológus
A Ritka portéka
Az Idegen
Egy Különleges Barát
Fekete Farkasok Klánja 
Tűz Sólyom bukása

Shinso Pusztulása !! Észrevettem a korábbi fejezetekben, hogy a Shinno és Shinso többször keveredik. Ezért elénézést kérek. Metinbe Shinso van, ez bekavart eléggé. Korrigálni fogom a napokban. 2017.03.20.

 
Affik
Tartalom
 
Bannerek

 
Közösség

Az általam használt oldalak ahol még találkozhatsz velem:

Ha van kedved írj nekem e-mailt:

 

És Most már Beanne Gportál és az is marad :)

 
Olvasók
Indulás: 2006-07-24
 
Sura és Sámán Szerelme

Egy Különleges Barát

3. rész
3. fejezet
 
Mikor újra talajt ért a lábuk egy városban voltak mely sötétségbe borult. A lány nem tudta hol vannak, így kérdőn a mellette állóra nézett.
- Yayang, a három birodalom második térképét jelenti. Pontosabban, ha a te szülő birodalmadból nézzük. Bakrának hívják ha Jinno felől indulsz és Bokjungnak ha Chunjoból.
- Hova tűnt mindenki? - tekintetével körbe kémlelte az üres várost Viveka, de egy lélek sem volt ott.
- A kő hatása miatt némely állat megette az ittenieket. Pedig ugyan olyan kegyetlen lényekké váltak. Itt lett volna az egyik találkozó helyünk, de a bátyám nem ért ide. Ez nem jó jel. Tovább kell állnunk mielőtt más, ideér. 
- Még is hova ha a bátyád nincs itt? - sóhajtotta el szomorúan magát a lány.
- Lungsamba a Szellemerdőbe, ott lett volna a másik találkozónk, ha valamiért kerülnie kellett. Gyere - nyújtotta ki felé karját. 
- Várj - suttogta a lány - mi lesz, ha oda sem ért?
- Akkor tovább haladunk vagy egy időre megpihenünk, a Klán területén ahova tartozok. Ott egy ideig biztonságban leszünk és átbeszélünk mindent. 
- Rendben - bólintott majd Luka már ölelte is magához majd eltűntek.
Mikor újra megjelentek a lány arra gondolt, hogy ezt a portolást már kezdi megszokni. És noha korábban kijelentette, hogy soha és semmi se tudja meggyőzni, van valami az előtte álló férfiban, ami még is az ellenkezőjére vette.
Luka elindult ő pedig mögötte haladt szorosan.
- Kérlek, ne értsd félre - kezdett bele - tudom, túl sokat ölelgetlek magamhoz. De nem akarok a helyzettel visszaélni. 
- Valami ilyesmit akartam én is mondani - felelte őszintén.
- Rendben, gyere - húzta szorosan magához és tovább haladtak.
- Ez a hely is ugyanolyan csendes... - nézett körbe a lány menet közben rémülten.
- Tudod, a félelmetes sötét erő ide is elért. Nem tudom mennyi lény maradt önmaga és mennyit vonzott a kő bűvöletébe. De biztos vagyok a nagyobb Vezér állatok tettek a létszám pusztításában.
- Félelmetes... mi meg azt hisszük, hogy egy kényszerházasság rémes miközben a világban sokkal rosszabb az élet...
- Viveka - torpant meg, ekkor összenéztek. A lány végig nézte az arcát, lassan már borostásodni kezdett és fáradtnak is látszott, de a szemei, azok még mindig nyugodtan őt fürkészték - a ti sorotok sem jobb. Arra kényszerítenek, hogy érzelem nélkül a jobb vérvonal kedvéért fogadj be valakit a szoknyád alá. És ezzel nem csak eladnak, mint egy állatot, de még meg is erőszakolnak, azért így mondom, mert az - az együttlét, ami kényszerített, nem lehet máshogy mondani, továbbá mind ezt tűrd el és neveld fel a gyerekeidet... ugyan. Ebbe a nyomorult világba semmi sem jó.
- Ritka, hogy valaki így védi a nőket... - mormolta a lány.
- Valakinek ezt is meg kell tennie - felelte ő is mormogó hanggal, majd tovább indult. 
Pár lépést haladt majd leguggolt. A lánynak nem kellett a földre pillantania, szinte azonnal megcsapta a vér szaga.
- A közelbe egy elesett állat van.
- Meg kell néznem, tudnom kell, hogy nem a bátyám fekszik holtan a lova alatt. Tudom félelmetes egy halott. Szóval, ha gondolod, nyugodtan várj meg.
- Mondanám azt rendben, de mi van ha súlyosan sebesült és tudok segíteni? Ez túl nagy kérés tőlem, de igyekszem segíteni ahogy tudok. 
- Köszönöm, kelleni is fog a segítséged.
Tovább mentek, balra egy kisebb gödörbe aztán meglátták. Luka azonnal odasietett a földön heverő jószághoz, és noha vér és sár borította tudta mi fekszik ott.
- Ravien. Szegény barátom. Alig van benne élet már - szomorodott el.
Viveka csak állt mind, aki nehezen hinné el mit lát, és csak figyelte őket.
- Mond, hogy tudsz neki segíteni - nézett felé kérlelően Luka.
- Az egy dolog, hogy egy Sura könyörög nekem, de ez egy Tantien. A lovak legnemesebbikje. A legősibb vérvonal... Őket csak, céh vezér tudja meglovagolni vagy olyan, aki szintén kivételes... 
- Ravien az. Eredetileg az én lovam, de mikor bátyám megkapta a Syah Ordu céh vezetőségét, akkor az Ősi vezetőség elvette. Palpatin nem akarta a lovat, de nem volt választásunk. De most...
- Ha meggyógyítom, ismét a tied és szabaddá válik. Akkor jön, mikor hívod...
- Igen.
Végig nézett rajta, majd leguggolt, levette különleges láncát a medállal majd a jószághoz szorította tenyerével.
- Kérlek, segíts. Lehet le kell fognod. 
- Jól van - lassan lefogta a fejét majd aggódva a lányra nézett.
- Sokat jelent nekem.
- Tudom, látom rajtad. Kérlek, szükségem van a hitedre.
- Kérlek téged - lassan rátette a kezét a kezére - tudom képes vagy rá.
 - Igen, képes vagyok rá - lassan lehunyta a szemét vett egy mély levegőt majd ismét a lóra nézett. - Ősi erők, Istenek ereje, Világ ura, Föld anya, kérlek titeket, segítsetek engem. Gyógyítsátok meg kérlek, ezt a csodás lényt.
  Párszor elismételgette, a medál lassan elkezdett erősebb fénnyel fényleni, gyengéden körbeölelte Ravient, akinek a sebei egy-kettőre begyógyultak. A pompás jószág egyből lábra is akart pattanni, de Luka mormogása megakadályozta. A ló értette mit mond, de a lány nem. Ő kimerülten ült el és csak maga elé nézett.
    Luka lassan felállította Ravient, majd leszedte róla az így is megtépázott, elszakadt lószerszámot és nyerget. Most, ahogy kihúzta magát, hullámos, hosszú sörénye, pompás erős fizikuma is mind azt mutatták, hogy ő egy kivételes ló.
Viveka előtt a világ lassan elhomályosodott,  majd mielőtt szólhatott volna az előtte állónak hirtelen elájult.
  Mikor újra magához tért, hirtelen megijedt, mert a föld mozgott alatta, pár perc elteltével az előtte lévő táj lassan kitisztult. Egy fekete sörény lobogott előtte, ebből azonnal rájött, hogy lóháton ül. Az, aki erősen magához öleli nem más, mint Luka. Nyaklánca, ami kitudja mikor eset ki kezéből már a nyakában lógott. Lassan felült, a mögötte ülő erősen megtartotta majd gyengéden megsimogatta a hátát.
- Elájultál. Nem tudtam, hogy a medál ennyi erőt ki fog venni. 
- Meddig nem voltam magamnál? - még mindig szédült kicsit, így tudatosan a ló sörényébe kapaszkodott.
- Nem tudom. Megyünk már egy ideje. Amíg nem voltál magadnál, nem mertem portolni veletek. Ravient sem akartam terhelni, így olyan utakon próbáltam haladni, ami biztonságosabb. 
- Sajnálom, hogy hátráltatom az utunkat. 
- Nem. Én akartam megtalálni a bátyám, Ravient megmenteni. Magam is jól tudom, hogy egy ilyen varázs ékszer mennyit kivesz egy emberből. Ha kész vagy akkor portokunk.
- Igen, jó lenne. Szükségem van egy kis alvásra még.
- Rendben - Luka ekkor elővett valahonnan a ruhája alól egy tekercset majd mormolt halkan, és eltűntek.
 
2016. szeptember 26.,
2016.12.25. 20:35, Beanne Vissza a bloghoz
Még nincs hozzászólás.
 

Köszönöm a kinézetet lindadesign-nonstop.hu oldalának.


Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról