Beanne

Üdvözöllek a Birodalmamban.
Oldalamon Saját Írásaimat láthatod.

Lépj be
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Üdvözöllek

Sziasztok, Kedves Idelátogató Olvasók! 

Oldalam legelsőként http://beate-kary.blogspot.hu oldalamon lévő írásaim átirányított linkjeivel fogtok találkozni. 

2017-ben történt egy névváltás Beanne lettem ez azért lett, mert sokan könnyebben tudták megjegyezni ki is vagyok mi is vagyok külföldi oldalakon. 

De az írói nevem megmaradt és továbbra pluszban a Beate Kary névvel leszek elérhető. =) 

Figyelem!

Leginkább a Blog oldalam szeretném reklámozni és sok olvasót gyűjteni magamnak. 

Természetesen lesz olyan írás is, amit itt is meg fogtok találni. Egyelőre inkább Oldalam a fentebb olvasható funkciót fogja betölteni. Köszönöm, ha idelátogatsz és követsz.

 
Affik
Tartalom
 
Bannerek

 
Sura és Sámán Szerelme

Prológus

 Astreya, ez az a világ, ahol két főhősünk született. Ám születésüket, még megelőzte egy fontos történés. Az, ami kiváltotta az egész háborút, amibe aztán felcseperedtek. A világot, hajdanán, Istenek teremtették, mivel nagyon magányosak voltak. Dareios, mindenek vezetője, egyik éjjel álmot látott. Az álomba az ő képmásukra született gyermekek, rohangásztak a bolygón. Felcseperedtek, letelepedtek, békében éltek, és őket imádták. Az álom után így hát, segítségül hívva feleségét megteremtették közösen az embert. De nem olyanok, mint te vagy én. Sokkal erősebbek, bátrabbak és szebbek voltak, mint mi. Magasak és igyekeztek atyáiknak és anyáiknak szót fogadni.
Az Istenek, boldogok voltak. Sorul sorra kapták az ajándékokat, és az imákat. Egy nap, Dareios felesége, Mira, megkérdezte férjét, hogy hogyannevezete is el a bolygó nevét ahol gyermekeik éltek. Ekkor az főisten rájött, hogy még nem is nevezte el a helyet. Így közös megegyezés után adták a nevet, mely Astreya lett. Prosos a háború istenének, ki Darios testvére volt, első lánya után lett elnevezve, kit a halandók, Astreyanne néven ismertek.
  Pár év múlva a Háború istene ismét apa lett. Megszületett Nuphary, ki oly boldogságot-örömöt hozott tiszta őszinte lényével, mint még soha senki az istenek között. Szerették is őt és féltették is egyben. Egy nap, mikor a lány már elég felnőtt lett isteni éveivel, születésnapjára csupán annyit kért, hogy hadd legyen az egyik tó az Istennőkké. Annyira vágyott Astreya békés lényei közé, az állatok és madarak közé kik nem minden napiak voltak, és mivel valamiért hozzá közelebb állt a természet így az édesapja és nagybátyja nem tagadhatták meg ezt az őszinte tiszta kérést.
Lanosz, Erdejében, egy tó volt, mely a titokzatossága miatt a Kristály nevet kapta. Úgy gondolták elég eldugott és védett helyen van, így az Istennők, békében és nyugalomba térhetnek ide fürdeni ha akarnak. Onnantól kezdve a tónak még erősebb varázsereje lett. Úgy tartották igen súlyos sebeket is begyógyítanak és a haldokló embert is visszahozza élők közé.
Immáron minden teljes volt, és az ember és az égiek boldogságban és békében éltek. Teltek az évek, és senki sem gondolta, hogy eljöhetnek rosszabb idők. De a tökéletességet nem más mint egy ember zavarta meg.
Laroy király, egy vadászat során egy unikornisba tévedt. Ekkor először fordult meg a fejében a gondola, hogy miért is ne? Ha elfogná és királyságába vinné olyan hatalmat adna neki ami nem minden királynak adatott. Leszakadt szolgálóitól és követte a csodás lényt. Egy darabig nyomába volt hű lovával, majd egyszer csak a sűrű bokroknak köszönhetően eltűnt a sűrűbe. De a mi királyunk nem adta fel könnyen. Kikötötte lovát a legközelebbi fához és követte kötéllel a vadat. Lenézett a földre és a nyomok noha alig voltak észrevehetek, de mutatták merre van üldözöttje. Ám egyszer csak lábnyomokká változtak, és Leroy királynak bizony többször megkellet dörzsölnie a szemét jól lát-e.
Ekkor megállt egy vaskosabb fa mögött kifújnia magát, és miközben ott szuszogott nagyokat egyszer csak víg nevetést, vidám csapkodást halott. Kinézett óvatosan a fa mögül és ekkor meglátott egy nőt fürdeni. Nem is kellet tovább gondolkoznia. Tudta mit kell tennie. Ha az övé lesz a nő, miután magáévá tette nem mehet vissza már az Istenek közé. Nem tudta kinek a lánya, de az emberi gyarlóság félelmetes dolgokra képes. Annyit tudott, hogy Istennő és képes átváltozni. Gyönyörűséges hangja és alakja és akörüli fehéres fény is megerősítette arról, hogy bizony Isteni sarjat lát.
Közelebb lopakodott, majd amíg a lány nem figyelt ellopta ruháit. Megvárta míg ő maga fürdés után kimegy a partra és ott, hirtelen megjelent. Tekintete vérfagyasztó volt, és hatalomra éhes. A lány ijedtébe futni kezdett, az átváltozás ijedtébe nem sikerült, majd másodjára mikor hirtelen egy bokorhoz ért. Unikornisként gondolta, gyorsabb és mire odaér a kapuhoz ami hazaviszi már az ember jóval mögötte fog járni. Ám a kapunál már ott volt a csapda. Csapdába esett, és sírva apjához könyörgött. Az Istenek bizony elfoglaltak, ahogy akkor is. Nem tudtak azonnal cselekedni hívó szavára. Így Leroy szánt szándékkal megsebesítette őt mert tudta vérző lényként hamarosan átfog változni, hogy saját magát gyógyíthassa. Türelmes volt, kivárta, hamarabb be is következett a változás mint gondolta. Közben a szelek istene, Aiden már úton volt, ám mielőtt odaérhetett volna, Nuphary már kivolt kötve és Leroy király nekikezdett félelmetes gyarlóságának. A lány hiába akart sikongatni, oly erősen fogták a száját és törékeny testét, hogy csak sírni volt ereje.
Miután a király megerőszakolta, ájultan zuhant össze alatta. Elvágta a köteleket majd felkapta, mint valami sebesült vadat. Ám mielőtt hű lovához érhetet volna megjelent Aiden , a Szelek Istene.
- Bűnt követtél el ember - kezdte méregesen- a háború istenének a lányát gyaláztad meg.
- Úgy jobb is, nálam lesz az erő - vihogott majd lovához fordult de ekkor egy másik istenbe botlott.
- Figyelmeztetlek. Istennőket elkapni, megerőszakolni, és magad mellé állítani szörnyűséges átkot rejt. Nem tudod mit cselekedtél. - Az istenség nem volt más mint, Crystal kinek látnoki képessége sokszor segítette már a többi Istent és a hozzá fohászkodó embereket.
- De tudom - felelte morogva - birodalmam erős utódai térde fognak kényszeríteni mindenkit. És az én nevem, sose hal meg. Most pedig eresszetek. Ő már az enyém. Ha valaha is kedves volt nektek, táguljatok.
- Ezt még csúnyán visszafogod kapni, ember... - jelent meg egy negyedik Istenség, a harmadik Isten csak halkan állt, nem szólt semmit. Ő volt Hire az Istenek tanácsosa, negyedik pedig jó barátja Doren, a bölcsesség Istene.
- Hiába fenyegettek, jöttetek volna akkor mielőtt megtörtént mindez - mormogta Leroy, majd feltette a lányt a lovára, felült és azzal eltűnt a rengetegbe. Hazavitte magával újdonsült feleségét.
Aznap már nem volt több napfény, nem volt boldog dalolászás, nevetés. Prosos szíve meghasadt és bosszúra éhezett. Elkeserítette, hogy a gyermekek között kiket bátyja teremtett léteznek ilyenek is.
- Szenvedés kín, és fájdalom, ez lesz birodalmad alapköve - ordította az égbe - addig lesz ez míg pár jó harcos, össze nem fog és el nem pusztítja szívemben pihenő fekete űrt.
Ekkor Prosos, a szívéből kitépett egy darabot, majd leküldte Astreya lakói közé. A kő még kétfelé hasadt, így három része, három különböző ponton ért földet. Hónapok teltek el, és mikor Nuphary első gyermeke megszületet, akkor éledt fel az első kő. Majd a második a második születésénél, végül a harmadik.
Az első volt Shino, a második, Chujo, a harmadik, Jonary. Születésükkel, a három gonosz kő, három részre bontotta a birodalmat. Az egyikbe az egyik gyermek, a másikba a másik, a harmadikba a harmadikat foglalta el magáénak, majd haláluk után, a birodalmak megtartották neveiket. Nuphary, a szülések miatt, és immáron félig emberi mivolta miatt, nem élte meg harmadik gyermeke tízedik életévét. Miután meghalt, Leroy király is veszedelmesen öregedni kezdett, majd kínok között, ordítva halt mg bezárkózott szobájában.
Senki sem volt büszke a tettére. Úgy nevezték, „Leroy, a meggyalázó". Nem túl bizalomgerjesztő örökség utódainak, és azok utódainak.
Az istenek fájdalomba burkolva elfordultak az emberektől. Csak néhányuktól lehetet nyerni némi vigaszt. Aiden, a szél istene, ő támogatta és hitte, hogy van még jó. Gerebon a holtak Istene és Hire az Istenek tanácsosa végül szövetkezett. Szövetségük pedig négy Isteni gyermek volt, kik az átoktól sújtott négy kasztra züllött embereket fogják támogatni. Aiden is támogatta őket, és, hogy a gyermekek védve legyenek, védő mágiát szórt rájuk. Így született meg, a Sámánok védelmezője: Anabel, a Nindzsák védelmezője: Goetian és Harcosok védelmezője: Titania. A negyedik gyermeket, kit nem tudtak időbe elbujtatni, Prosos dühébe megölte. Így ezt a postot, Aiden maga vette át. Ő lett a Fekete mágusok, más néven Surák védelmezője.
Az emberek sokáig dicsérték is ezt a kasztot, de átkozták is. Rossz az ki fekete mágia állttal akar naggyá válni.
A Surák, kik maguk részéről titokzatos, félelmetes lényekké váltak, bosszúból fellázadtak és elvándoroltak észak felé. Az örök hóba, Sohan hegyre. Onnantól kezdve mindenki félte kimondani a nevüket, és jaj volt annak ki családjuknak, vagy kedvesüknek ártott. Félelmetes és legyőzhetetlen katonák voltak. Igazi fontos szövetségesek a kövek elleni harcba. De a hiúság és a becsvágy a kövek ártó szándéka elérte, hogy a városok és a bennük élők, gyűlöljék és utolják egymást.
Így telt el közel ötszáz év. Fájdalomban, háborúban, magányban, szenvedésben. Majd egy nap, abban a bizonyos Shinsoba egy hajnalba, egy asszony végre magához ölelhette harmadik gyermekét, ki egy lány volt. A szülész jó ideig kémlelte az újszülöttet kinek haja eleinte, fehér volt, majd fekete végül barna.
- Áldás van ezen a lányon én mondom. Csak kivételes embernek adjátok férjük és hidd el, nagydolgokat fog hozni a családodba.
A szülők így is tettek. Óvták és védték a lányt, ki valóban különleges volt. Már természeténél fogva is, kitudja miért, de még magát Prosos isten is hőn szeretet elhunyt lányára, Nuphary-ra emlékezette. Valamiért megszerette ezt a csodás halandói lányt, és noha a fájdalom még mindig ott volt lelkében eldöntötte, hogy védeni fogja ezt a különös embert. A lány a Viveka nevet kapta, mely Bölcsességet és tudást jelent.
Valóban mindkettő volt, de a vérében volt valami, ami nem engedte megkötni. Így ezen tulajdonságok egy nap, olyan kalamajkába sodorták hogy ezt a különleges és büszke Sámánnőt, a jóslat ellenére, licitálásra bocsájtották...
 
 
Elkészült: 2016.05.13. Péntek
Wattpadra került: 2016.05.13. Péntek
Javítva: 2016.05.17.
Blogra feltöltve: - 2016.05.30
jún 15, 2016
2016.12.25. 19:23, Beanne Vissza a bloghoz
Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.
 

Köszönöm a kinézetet lindadesign-nonstop.hu oldalának.


Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu