Beanne

Üdvözöllek a Birodalmamban.
Oldalamon Saját Írásaimat láthatod.

Lépj be
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Üdvözöllek

Sziasztok, Kedves Idelátogató Olvasók! 

Oldalam legelsőként http://beate-kary.blogspot.hu oldalamon lévő írásaim átirányított linkjeivel fogtok találkozni. 

2017-ben történt egy névváltás Beanne lettem ez azért lett, mert sokan könnyebben tudták megjegyezni ki is vagyok mi is vagyok külföldi oldalakon. 

De az írói nevem megmaradt és továbbra pluszban a Beate Kary névvel leszek elérhető. =) 

Figyelem!

Leginkább a Blog oldalam szeretném reklámozni és sok olvasót gyűjteni magamnak. 

Természetesen lesz olyan írás is, amit itt is meg fogtok találni. Egyelőre inkább Oldalam a fentebb olvasható funkciót fogja betölteni. Köszönöm, ha idelátogatsz és követsz.

 
Affik
Tartalom
 
Bannerek

 
Főoldal

02. TITKOK ÉS TÉNYEK

2018.02.25. 10:08, Beanne
Beldámok
Mindhárman besétáltunk a konyhába. Gabe főzött egy nyugtató teát, letette elénk, de ő maga csak türelmesen állt. Én persze addigra lehiggadtam és felkészülten vártam a folytatást mi is lesz.
- Annora – szólalt meg Gabe, mire a kishúgom feszülten figyelni kezdett.
- Már nem vagyok pólyás, nem kímélj – jelentett ki határozottan, de még én magam is meglepetten vettem észre, hogy ezúttal úgy is nézett mint aki felkészült az új és ismeretlen befogadására.

- Mikor idejöttünk mind a hárman túl fiatalok voltunk. Te még csak négy hónapos csecsemő voltál, így persze sikerült teljesen kivonni abból amit nekünk, gyerekeknek végig kellet néznünk. Domosennen világából származunk, mely egy messzi hely a földtől. Más törvények lapulnak, más az élet, és mi is mások vagyunk. Apánk Mágus volt, anyánk Boszorkány és mind minden ebbe a családba tartózó utódok mi is megkaptuk a Beldámok elnevezést. A családunk vagy is a Beldám vérvonal igen régi.  Ez volt a szükséges új harci erő a Gonosz feketemágusokkal szembeni Harchoz. Aztán megjelentek a Sahidok. A Beldámok és alakváltók gyermekei. Évszázadok óta működik ez a szövetség, nem csak működik, olyan természetes, mint a folyó a medrébe amit csak a Természet megteremtett.

 

Kattints a folytatásra

 

Köszönöm a kinézetet lindadesign-nonstop.hu oldalának.


Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu