Beanne

Üdvözöllek a Birodalmamban.
Oldalamon Saját Írásaimat láthatod.

Lépj be
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Üdvözöllek

Sziasztok, Kedves Idelátogató Olvasók! 

Oldalam legelsőként http://beate-kary.blogspot.hu oldalamon lévő írásaim átirányított linkjeivel fogtok találkozni. 

2017-ben történt egy névváltás Beanne lettem ez azért lett, mert sokan könnyebben tudták megjegyezni ki is vagyok mi is vagyok külföldi oldalakon. 

De az írói nevem megmaradt és továbbra pluszban a Beate Kary névvel leszek elérhető. =) 

Figyelem!

Leginkább a Blog oldalam szeretném reklámozni és sok olvasót gyűjteni magamnak. 

Természetesen lesz olyan írás is, amit itt is meg fogtok találni. Egyelőre inkább Oldalam a fentebb olvasható funkciót fogja betölteni. Köszönöm, ha idelátogatsz és követsz.

 
Affik
Tartalom
 
Bannerek

 
Főoldal

01. KÜLÖNÖS TALÁLKOZÁS

2018.02.25. 10:02, Beanne
Beldámok

Húsz év telt el az óta. Gabe a bátyám és én különös tekintettel igyekeztünk odafigyelni, hogy távol legyünk minden kíváncsi tekintet elől. Apánk, Isten nyugosztalja két éve meghalt. Így ránk maradt a kis Paraszt jellegű kopott házikó, ami a város déli részének határán volt.

A temetés kifizetése eléggé megcsapta a családi kasszánk, így nekem is munkába kellet állnom, ami eleinte nem volt könnyű, de végül találtam egy alkalmas szalont ahol Recepciós voltam. Gabe irodában dolgozott, nem voltak álmai, tervei, máról holnapra élt és az volt csak előtte, hogy mind hárman épségben éljük meg a másnapot. Bármennyire is próbáltunk megfeledkezni a történésekről halottak napja eszünkbe jutatta, hogy édesanyánk üres urnája mellett lelt békére édesapánk. Sose tudtuk megadni a tiszteletet anyánknak, konkrétan azt se tudjuk mi lett a testével. Azzal pedig főként tisztában voltunk, hogy abba a titkos világba, aminek a nevét is elfeledtem már, de még haloványan él képzeleteimben, soha nem mehetünk vissza, ha kedves az életünk. Egyik napon még is a buszmegállóba elengedtem azt a buszt, amivel szoktam hazautazni. Tudtam, hogy Annora biztonságba hazaér Gabe miatt, ugyanis ő minden nap hazavitte őt kocsival. 

 

Kattints a folytatásra

 

Köszönöm a kinézetet lindadesign-nonstop.hu oldalának.


Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu