Beanne

Üdvözöllek a Birodalmamban.
Oldalamon Saját Írásaimat láthatod.

Lépj be
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Üdvözöllek

Sziasztok, Kedves Idelátogató Olvasók! 

Oldalam legelsőként http://beate-kary.blogspot.hu oldalamon lévő írásaim átirányított linkjeivel fogtok találkozni. 

2017-ben történt egy névváltás Beanne lettem ez azért lett, mert sokan könnyebben tudták megjegyezni ki is vagyok mi is vagyok külföldi oldalakon. 

De az írói nevem megmaradt és továbbra pluszban a Beate Kary névvel leszek elérhető. =) 

Figyelem!

Leginkább a Blog oldalam szeretném reklámozni és sok olvasót gyűjteni magamnak. 

Természetesen lesz olyan írás is, amit itt is meg fogtok találni. Egyelőre inkább Oldalam a fentebb olvasható funkciót fogja betölteni. Köszönöm, ha idelátogatsz és követsz.

 
Affik
Tartalom
 
Bannerek

 
Főoldal

Beldámok

2018.02.25. 09:58, Beanne
Beldámok

Egy nő fekszik a földön, fölötte pedig egy magas, izmos fiatal férfi áll. Tőle nem messze pedig egy alacsonyabb termetű egyszerű alkatú közép korosztálybéli Orvos figyeli a történéseket.
- Mond meg hol vannak a gyermekeid és meghagyom az életed.
A nő már csak a fejét tudta mozdítani. Hanyatt feküdt, teste elfáradt a hosszú kínzásban. Több sebe is csillapíthatatlanul vérzett, de ő nem ő csak mosolygott, majd lehunyta a szemét.
- Mond meg! Elegem van ebből a játékból. Mond meg vagy…
- Elég legyen Quamar! – szólalt meg az orvos. – Eleget vártam. Bizonyára már távol járnak, olyan helyen ahova ti még nem tehetitek lábatok. Öld már meg.
- Ahogy óhajtod…- ránézett a nőre majd lassan elővett egy kardot a semmiből.
- Sajnálom Minerva, te döntöttél így.
 
 
 
- Egyszer majd talán, kérésedre teszek. Ég veled.
Ekkor felemelte a kardját, és egy határozott mozdulattal a nő szívébe szúrt.
- Ventus ellenőrizd, hogy meghalt-e –utasította az orvos egy másik különös kinézetű férfit, aki még sem mozdult a kérésre.
- Mit akar Doki. Egy varázs karddal mindannyiunk szeme előtt végzett a testőrök vezére. Mi mást akar még a tervein kívül?
- Való igaz. Most pedig… Ideje megkeresni Eranulfot, ahol ő van, ott lesz a fiatal Beldame is. Ti négyen itt fogtok őrködni én pedig, a földön megkeresem a gyermekeket. Ha mindben jól megy pár év múlva találkozunk.
- Nagyuram, ahogy óhajtod – hajolt meg az orvos előtt Quamar.
- Aztán felkészülten várjatok és a mi kis tervünket se feledd. Ha bárki keresztülvágja, esküszöm, visszaküldelek titeket oda, ahonnét jöttetek. Felfogtad?
- Igen, persze…
- Hamarosan akkor jelentkezem, ezt pedig itt… - mutatott a halott nő testére – takarítsátok el.
- Rendben – bólintott Quamar.
- Ha bármi változás van, jelezz nekem. Viszlát… - ekkor egy furcsa réges-régi kulccsal az orvos maga elé rajzolt a levegőbe és szinte a semmiből kinyílt egy ajtó mely egyenesen egy másik világba vitte.
Miután eltűnt, Quamar baloldalra nézett egy furcsa fa tövébe álló fickó felé akit alig lehetett látni a nagy sötétben.
- Orn.
- Igen Uram – lassan előtűnt, és alakja egyértelművé tette, hogy a nagyfőnök után ő a helyettes a négy férfi közül.
- Tüntesd ezt itt el, majd gyere utánunk a Regulus várba.
- Ahogy óhajtod…
- Ventus, Marikh induljunk – szólította a másik kettő, majd lassan alakjukat elnyelte a sötétség.
Orn lassan leguggolt a halott női testhez, majd lassan végig simította kihűlt arcát.
- Miért Minerva? Mit kerestél itt? Miért nem maradtál a földön, ahogy megkértelek?

A férfi karjaiba vette ezek után majd maga is eltűnt a sötétség takarásának mélyébe…
 
2. Fejezet
 

Köszönöm a kinézetet lindadesign-nonstop.hu oldalának.


Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu