Beanne

Üdvözöllek a Birodalmamban.
Oldalamon Saját Írásaimat láthatod.

Lépj be
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Üdvözöllek

Sziasztok, Kedves Idelátogató Olvasók! 

Oldalam legelsőként http://beate-kary.blogspot.hu oldalamon lévő írásaim átirányított linkjeivel fogtok találkozni. 

2017-ben történt egy névváltás Beanne lettem ez azért lett, mert sokan könnyebben tudták megjegyezni ki is vagyok mi is vagyok külföldi oldalakon. 

De az írói nevem megmaradt és továbbra pluszban a Beate Kary névvel leszek elérhető. =) 

Figyelem!

Leginkább a Blog oldalam szeretném reklámozni és sok olvasót gyűjteni magamnak. 

Természetesen lesz olyan írás is, amit itt is meg fogtok találni. Egyelőre inkább Oldalam a fentebb olvasható funkciót fogja betölteni. Köszönöm, ha idelátogatsz és követsz.

 
Alkotásaim

~Novellák

- Kisregények
~Regények

- Fanfictionok

 
 
Cset
 
Sura és Sámán Szerelme

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Leroy király bűnös tette után Astreya gyönyörű világa három városra osztódik. Shino, Chujo, Jonary. Itt élnek az emberek, a Háború által megkeseredve, kasztokba sorolva.

Közel ötszáz év után egy nap egy titokzatos lány születik egy Shámán családba. Kiben valamiért nagytetteket látnak. Ám a szülők, nem így látják és a legtehetősebb férfinak akarják feleségül adni. Mikor ezt Viveka megtudja megpróbál elszökni de elfogják. Ekkor Licitálásba bocsájtják ahol szülei állttal kiszemelt udvarló helyet egy titokzatos, fekete köpenyes utazó veszi meg őt.

Viveka még nem is sejti, hogy a sötét köpeny mögött lapul a jövője és később majd a szerelme...

Tartalom:
Prológus
A Ritka portéka
Az Idegen
Egy Különleges Barát
Fekete Farkasok Klánja 
Tűz Sólyom bukása

Shinso Pusztulása !! Észrevettem a korábbi fejezetekben, hogy a Shinno és Shinso többször keveredik. Ezért elénézést kérek. Metinbe Shinso van, ez bekavart eléggé. Korrigálni fogom a napokban. 2017.03.20.

 
Affik
Tartalom
 
Bannerek

 
Közösség

Az általam használt oldalak ahol még találkozhatsz velem:

Ha van kedved írj nekem e-mailt:

 

És Most már Beanne Gportál és az is marad :)

 
Olvasók
Indulás: 2006-07-24
 
Főoldal

Beldámok

2018.02.25. 09:58, Beanne
Beldámok

Egy nő fekszik a földön, fölötte pedig egy magas, izmos fiatal férfi áll. Tőle nem messze pedig egy alacsonyabb termetű egyszerű alkatú közép korosztálybéli Orvos figyeli a történéseket.
- Mond meg hol vannak a gyermekeid és meghagyom az életed.
A nő már csak a fejét tudta mozdítani. Hanyatt feküdt, teste elfáradt a hosszú kínzásban. Több sebe is csillapíthatatlanul vérzett, de ő nem ő csak mosolygott, majd lehunyta a szemét.
- Mond meg! Elegem van ebből a játékból. Mond meg vagy…
- Elég legyen Quamar! – szólalt meg az orvos. – Eleget vártam. Bizonyára már távol járnak, olyan helyen ahova ti még nem tehetitek lábatok. Öld már meg.
- Ahogy óhajtod…- ránézett a nőre majd lassan elővett egy kardot a semmiből.
- Sajnálom Minerva, te döntöttél így.
 
 
 
- Egyszer majd talán, kérésedre teszek. Ég veled.
Ekkor felemelte a kardját, és egy határozott mozdulattal a nő szívébe szúrt.
- Ventus ellenőrizd, hogy meghalt-e –utasította az orvos egy másik különös kinézetű férfit, aki még sem mozdult a kérésre.
- Mit akar Doki. Egy varázs karddal mindannyiunk szeme előtt végzett a testőrök vezére. Mi mást akar még a tervein kívül?
- Való igaz. Most pedig… Ideje megkeresni Eranulfot, ahol ő van, ott lesz a fiatal Beldame is. Ti négyen itt fogtok őrködni én pedig, a földön megkeresem a gyermekeket. Ha mindben jól megy pár év múlva találkozunk.
- Nagyuram, ahogy óhajtod – hajolt meg az orvos előtt Quamar.
- Aztán felkészülten várjatok és a mi kis tervünket se feledd. Ha bárki keresztülvágja, esküszöm, visszaküldelek titeket oda, ahonnét jöttetek. Felfogtad?
- Igen, persze…
- Hamarosan akkor jelentkezem, ezt pedig itt… - mutatott a halott nő testére – takarítsátok el.
- Rendben – bólintott Quamar.
- Ha bármi változás van, jelezz nekem. Viszlát… - ekkor egy furcsa réges-régi kulccsal az orvos maga elé rajzolt a levegőbe és szinte a semmiből kinyílt egy ajtó mely egyenesen egy másik világba vitte.
Miután eltűnt, Quamar baloldalra nézett egy furcsa fa tövébe álló fickó felé akit alig lehetett látni a nagy sötétben.
- Orn.
- Igen Uram – lassan előtűnt, és alakja egyértelművé tette, hogy a nagyfőnök után ő a helyettes a négy férfi közül.
- Tüntesd ezt itt el, majd gyere utánunk a Regulus várba.
- Ahogy óhajtod…
- Ventus, Marikh induljunk – szólította a másik kettő, majd lassan alakjukat elnyelte a sötétség.
Orn lassan leguggolt a halott női testhez, majd lassan végig simította kihűlt arcát.
- Miért Minerva? Mit kerestél itt? Miért nem maradtál a földön, ahogy megkértelek?

A férfi karjaiba vette ezek után majd maga is eltűnt a sötétség takarásának mélyébe…
 
2. Fejezet
 

Köszönöm a kinézetet lindadesign-nonstop.hu oldalának.


Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról