Beanne

Üdvözöllek a Birodalmamban.
Oldalamon Saját Írásaimat láthatod.

Lépj be
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Üdvözöllek

Sziasztok, Kedves Idelátogató Olvasók! 

Oldalam legelsőként http://beate-kary.blogspot.hu oldalamon lévő írásaim átirányított linkjeivel fogtok találkozni. 

2017-ben történt egy névváltás Beanne lettem ez azért lett, mert sokan könnyebben tudták megjegyezni ki is vagyok mi is vagyok külföldi oldalakon. 

De az írói nevem megmaradt és továbbra pluszban a Beate Kary névvel leszek elérhető. =) 

Figyelem!

Leginkább a Blog oldalam szeretném reklámozni és sok olvasót gyűjteni magamnak. 

Természetesen lesz olyan írás is, amit itt is meg fogtok találni. Egyelőre inkább Oldalam a fentebb olvasható funkciót fogja betölteni. Köszönöm, ha idelátogatsz és követsz.

 
Affik
Tartalom
 
Bannerek

 
Főoldal

Újra itt

2017.03.13. 17:17, Beanne


Kedves Olvasóim!

Számunkra az idei 2017-es évi VI. Aranymosás Irodalmi Válogató lezárult. Nem kerültünk be Tabithámmal a 20 legjobb közé. 

Még van lehet esélyünk mellék ágon esetleg kapni egy esélyt de ez a rész számunkra lezárult,

Aki immáron harmadik évvel követ tudja, én ilyenkor hosszabb időre eltűnök. Nincs ilyenkor, új írás. Esetleg az Aranymosás pályázatáról hozok híreket.

Az idei 2017 iszonyatosan rosszul indult. Minden téren. Az egészre a korona a gépen elromlásával zárult. Javarészt mobilon tudtam mozogni.

A Blogger ezen része így frissült, ahogy tudtam frissíteni, de mivel a G-Portál oldala nem igen mobil barát így hosszú időkre elköszöntem. 

Sajnálom, hogy ennyi ideig kimaradtam. 

Nos, ennyi idő kihagyása után azért jelenthetem nem pihentem. Szabadidőmbe az alábbiak kezdtek megszületni:

A Sivatagi Rózsa Vadnyugati szerelmi történet

A Kardmágus és s Sámán Szerelme - Igen, aki szereti, imádja és követi ez a Sura és Sámán regény verziója -

Továbbá az alábbi pár írásomon akkor fogok munkálkodni, ha éppen elakadok ihlet terén. 

Szeretném kiemelni, hogy minden írás eleinte Wattpadon lesz elérhető, oda is várok véleményeket, kritikákat. Ha már látom, hogy várják a folytatást az olvasók, van kereset akkor ide is ki fog kerülni a mű.

Ide felkerült végre a Sura és Sámán 5. része a Tűz Sólyom bukása.

Jelenleg a 6. részen dolgozom mely Shinso Bukása lesz.

Itt végre kiderül ki is az a Viveka, miért akarta magának annyira Tűz Sólyom és hogyan is kerül ide egy Vizi Sárkány a Lélekbarlangból???

Köszönöm, ha eddig türelemmel vártatok rám. Én ismét itt vagyok, ezúttal másik géppel, új ötletekkel.

Köszönöm a figyelmed, Beanne

 

Köszönöm a kinézetet lindadesign-nonstop.hu oldalának.


Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu