Beanne

Üdvözöllek a Birodalmamban.
Oldalamon Saját Írásaimat láthatod.

Lépj be
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Üdvözöllek

Sziasztok, Kedves Idelátogató Olvasók! 

Oldalam legelsőként http://beate-kary.blogspot.hu oldalamon lévő írásaim átirányított linkjeivel fogtok találkozni. 

2017-ben történt egy névváltás Beanne lettem ez azért lett, mert sokan könnyebben tudták megjegyezni ki is vagyok mi is vagyok külföldi oldalakon. 

De az írói nevem megmaradt és továbbra pluszban a Beate Kary névvel leszek elérhető. =) 

Figyelem!

Leginkább a Blog oldalam szeretném reklámozni és sok olvasót gyűjteni magamnak. 

Természetesen lesz olyan írás is, amit itt is meg fogtok találni. Egyelőre inkább Oldalam a fentebb olvasható funkciót fogja betölteni. Köszönöm, ha idelátogatsz és követsz.

 
Affik
Tartalom
 
Bannerek

 
Főoldal

Sziasztok!

2018.03.18. 09:50, Beanne

Kedves Olvasók és Idelátogatók!

 

Elsőként szeretném megköszönni, hogy ilyen sokan megfordultok itt nálam. 

Elnézést, amiért nem posztoltam ki, de most így utólag megteszem. Most személyes okok miatt tűntem el. Immáron második alkalommal bekellett feküdnöm a kisfiammal Kórházba. A részletekbe nem akarok belemenni, akit érdekel, annak e-mailbe személyesen megírom. 

Nos, mivel a versenyre megint nem volt érdeklődő így nálam maradt az a bizonyos kredit. De!

 

04. TITOKZATOS TESTŐR

2018.02.25. 10:27, Beanne
Beldámok

03. MINT AZ ÁRNYÉK

2018.02.25. 10:09, Beanne
Beldámok

Fogalmam sincs akkor miért futott át az agyam legtitkosabb zugában ezen sorok: „ #1- "Jaj, nagymama, milyen nagy a füled!" - "Hogy jobban halljam, amit beszélsz!" - "Jaj, nagy-mama, milyen nagy a szemed!" - "Hogy jobban lássalak!" - "Jaj, nagymama, milyen nagy a kezed!" - "Hogy jobban megfoghassalak!" - "Jaj, nagymama, de szörnyű nagy szájad van!" - "Hogy jobban bekaphassalak!" …

02. TITKOK ÉS TÉNYEK

2018.02.25. 10:08, Beanne
Beldámok
Mindhárman besétáltunk a konyhába. Gabe főzött egy nyugtató teát, letette elénk, de ő maga csak türelmesen állt. Én persze addigra lehiggadtam és felkészülten vártam a folytatást mi is lesz.
- Annora – szólalt meg Gabe, mire a kishúgom feszülten figyelni kezdett.
- Már nem vagyok pólyás, nem kímélj – jelentett ki határozottan, de még én magam is meglepetten vettem észre, hogy ezúttal úgy is nézett mint aki felkészült az új és ismeretlen befogadására.

01. KÜLÖNÖS TALÁLKOZÁS

2018.02.25. 10:02, Beanne
Beldámok

Húsz év telt el az óta. Gabe a bátyám és én különös tekintettel igyekeztünk odafigyelni, hogy távol legyünk minden kíváncsi tekintet elől. Apánk, Isten nyugosztalja két éve meghalt. Így ránk maradt a kis Paraszt jellegű kopott házikó, ami a város déli részének határán volt.

 

Köszönöm a kinézetet lindadesign-nonstop.hu oldalának.


Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu