Beanne

Üdvözöllek a Birodalmamban.
Oldalamon Saját Írásaimat láthatod.

Lépj be
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Üdvözöllek

Sziasztok, Kedves Idelátogató Olvasók! 

Oldalam legelsőként http://beate-kary.blogspot.hu oldalamon lévő írásaim átirányított linkjeivel fogtok találkozni. 

2017-ben történt egy névváltás Beanne lettem ez azért lett, mert sokan könnyebben tudták megjegyezni ki is vagyok mi is vagyok külföldi oldalakon. 

De az írói nevem megmaradt és továbbra pluszban a Beate Kary névvel leszek elérhető. =) 

Figyelem!

Leginkább a Blog oldalam szeretném reklámozni és sok olvasót gyűjteni magamnak. 

Természetesen lesz olyan írás is, amit itt is meg fogtok találni. Egyelőre inkább Oldalam a fentebb olvasható funkciót fogja betölteni. Köszönöm, ha idelátogatsz és követsz.

 
Affik
Tartalom
 
Bannerek

 
Főoldal

1. Egy különös ajánlat

2018.06.07. 17:42, Norina W.
Arryn volt a legismertebb a Sámánok közt. Különös képességgel áldották meg az Istenek, amikkel kivételesen egyedi fegyvereket bírt kovácsolni. Még fiúként megjósolták neki, hogy a kék csillag fénye kialszik, és lehull az égből különös ajándékot fog kapni. Ez a jóslat sok évvel később két gyermek születése után teljesült be, mikor ő maga már lassan negyven évesként végre megkapta ezt az ajándékot. A kék csillag lehulta éjszakáján ikrei születtek. Egy fiú Ethan és egy leány Erin. Akkor maga a bába intette a szülöket óvatosságra, hogy az ikrek közötti kapocs nem csak különleges, de nem szabad őket hagyni, hogy az egyszerű élet beszippantsa.
Arryn egy ideig ő maga is úgy gondolta, hogy gyermekei különlegesek. Lánya főként, ki messze kitűnt a maga kis jellemével a közegből. Ám ahogy a gyermekek nőttek, az apa úgy öregedett ki szakmájából. Lassan fiát kezdte kitanítani, Erin pedig nővérei sorsán keresztül látta mi vár rá majd egy szép nap. Az asszonyokat, mint minden birodalomba kötelesség volt kiházasítani megfelelő férfinak, így fenn tartva az erős géneket, hogy erős katonák születhessenek a Birodalmi harcokra. 
 

A Mágus és Szerelme

2018.06.04. 16:44, Norina W.

Prológus

 

Fontos

2018.06.04. 16:42, Norina W.

Sziasztok!Mint a Fontos menüpont alatt olvasható volt lettek változások. Ezért nem jelentkeztem, és nem írtam Wattpadon.

Egyenlőre nem hagyom itt abba a posztot. Ha valami újjal jövök belinkelem átirányító linkkel, hogy szokjátok az új nevet és oldalt.

Köszönöm az eddigi bizalmatok, követésetek. Remélem a jövőben is így lesz.További szép napot:
                                                                                                                                          A Blog vezetője Norina Wallace

0. Prológus -2-

2018.04.02. 11:14, Beanne

Sziasztok, végül elkészült amivel már napok óta foglalkozztam. Most pár napig ti is beleolvashattok a Prológusba.

Bármilyen, ötletet, gondolatot szívesen elfogadok :)

 

Prológus

Történetünk egy régmúlt időben kezdődött. Mikor még béke és harmónia volt. Isten, hogy ne legyen egyedül nem csak az embert, más lényeket is teremtett. Így születtek a Fél Istenek. Az ő szent feladatuk volt, hogy soha ne boruljon fel az egyezség Menny és Pokol között.

 

Karbantartás

2018.03.30. 13:32, Beanne

Sziasztok!

 

Amióta hazajöttem, gőzz erővel teszem rendbe a Blogjaimat.

Mind a Nemerys oldalán mind a Beate Kary Blogon a címkéket kezdtem rendbe tenni.

Tudom, ez nem látványos, és szívesen olvassnátok már valami újat. De ahhoz, hogy újra tudjak dolgozzni, rendbe kell raknom a régi dolgaimat. 

Tudom idő, de legyetek türelmesek.

 

Köszönettel: Beanne

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

Köszönöm a kinézetet lindadesign-nonstop.hu oldalának.


Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu